امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

به پدرم گفتم چرا انقلاب کردین؟

(10-02-2015، 20:10)ᘐᗝᖇᘐᓰﬡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-02-2015، 22:57)sevda0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با اجازتون میخام پاسخ سوالارو بدم..
برای ساخت جامعه ای با ارمان های مطلوب برای بهبود شرایط اقتصادی اجتماعی فرهنگی..برای داشتن آزاذی بیان اندیشه...(گرچه یک جوگیری محض بیشتر نبوده!)
الانم نماز میخونیم و برای اغا و اطرافیانش تعظیم میکنیم (این بسی بدتر است!).
تلاش برای اوردن زن از کنج پستو به محیط بیرون شد نه چیز دیکه!!
با حکومت ج الف هم نه
زندگی شخصی متعلق به شخص بوده و سوال از ان بیجا
ازادی اقلیت ها وجود نداره به هیچ عنوان نمونه ش شهرهایی که اکثرن سنی ان اعتقادات متفاوت از شیعه دارن و سرتاسر توهین میشنون
خیر
اری
بیا منم شما میبرم محله های پایین تهران بعدش یه سر بریم سمت خونه ...
ندا هم یکی از هزاران نفری بود که بی گناه و بیصداتر مارا ترک کرد
مجازات!بله حق باشماست مجازات واسه منی که دستم به هیچ جا بند نیست والا طرفی که اختلاس کرده و گندش در اومده رو با جریمه تبرئه نمیکنن
پدرم کاش کمی بیشتر تامل میکردی...
انقلاب کردیم و داریم دست ...

پس همونطور که میبینی چیزی تغییر نکرده همه چیز همونیه که بود..اوا..ببخشید باید نیمه پر لیوانو ببینم .....من هنوز نفس میکشم!

میدونی شما از کدوم ادما هسین از اونایی که هر حکومتی که رو کار بیاد میگین حکومت قبلی بهترهSleepy حالا که حکومت این طوریه پس بهتره خودمون برای بهتر کردنش تلاش کنیم حتی اگه سخت باشه ما خودمون اینده را میسازیم:cool:

(10-02-2015، 20:29)spark T نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به هر حال... حمله ی جمهوری اسلامی به ایران را تسلیت می گویم Big Grin
خدایی من با انقلاب مخالفتی ندارم ولی با وضعیت الان خییییییلی مخالفم فک کنم ی انقلاب دیگ می خوایم هنوز درست نشدیم Sleepy

(10-02-2015، 20:10)ᘐᗝᖇᘐᓰﬡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-02-2015، 22:57)sevda0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با اجازتون میخام پاسخ سوالارو بدم..
برای ساخت جامعه ای با ارمان های مطلوب برای بهبود شرایط اقتصادی اجتماعی فرهنگی..برای داشتن آزاذی بیان اندیشه...(گرچه یک جوگیری محض بیشتر نبوده!)
الانم نماز میخونیم و برای اغا و اطرافیانش تعظیم میکنیم (این بسی بدتر است!).
تلاش برای اوردن زن از کنج پستو به محیط بیرون شد نه چیز دیکه!!
با حکومت ج الف هم نه
زندگی شخصی متعلق به شخص بوده و سوال از ان بیجا
ازادی اقلیت ها وجود نداره به هیچ عنوان نمونه ش شهرهایی که اکثرن سنی ان اعتقادات متفاوت از شیعه دارن و سرتاسر توهین میشنون
خیر
اری
بیا منم شما میبرم محله های پایین تهران بعدش یه سر بریم سمت خونه ...
ندا هم یکی از هزاران نفری بود که بی گناه و بیصداتر مارا ترک کرد
مجازات!بله حق باشماست مجازات واسه منی که دستم به هیچ جا بند نیست والا طرفی که اختلاس کرده و گندش در اومده رو با جریمه تبرئه نمیکنن
پدرم کاش کمی بیشتر تامل میکردی...
انقلاب کردیم و داریم دست ...

پس همونطور که میبینی چیزی تغییر نکرده همه چیز همونیه که بود..اوا..ببخشید باید نیمه پر لیوانو ببینم .....من هنوز نفس میکشم!

میدونی شما از کدوم ادما هسین از اونایی که هر حکومتی که رو کار بیاد میگین حکومت قبلی بهترهSleepy حالا که حکومت این طوریه پس بهتره خودمون برای بهتر کردنش تلاش کنیم حتی اگه سخت باشه ما خودمون اینده را میسازیم:cool:
در ایران انقلاب سیاسی رخ نداد. نظام کنونی بسان نظام سابق یک رژیم تمامیت خواه است
انقلابی که در ایران رخ داد یک انقلاب عقیدتی بود که خود منجر شد به ایجاد یک سلسله بنیانگرایی جزم باورانه که با رخنه به سیاست به حاکمیت توتالیتاریستی قبل تغییر رژیم دامن زد و نتیجش شد سلطنت ولی فقیه
هرزمان یک انقلابه تمام عیار در تمامی شئونات این کشور رخ داد میتونیم تغییر رو احساس کنیم! درست همون چیزی که در ترکیه رخ داد
سکولاریزاسیون تنها راه نجات کشوره
به پدرم گفتم چرا انقلاب کردین؟
شقیقه ات به کمرت فرمان خیسی میدهد،همین که نوک اسلحه را لمس کند
درد است که انسان را بزرگ میکند نه روزهای تقویم
پس خفه شو و دلسوزی نکن
بچه تویی
نه او
بدرود.

امضای خلاف قوانین درصورت تکرار اخطاردریافت مینمایید!

پاسخ
 سپاس شده توسط sevda0 ، Hitchcock ، eNorto ، Black_Man ، spark T ، S H A Y A N

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: به پدرم گفتم چرا انقلاب کردین؟ - ×LUC i FER× - 10-02-2015، 20:48

موضوعات مرتبط با این موضوع...
Rainbow ۱۲ توصیۀ رهبر انقلاب در مورد شب قدر !
Star "بستر سازی مساجد در تحقق گام دوم انقلاب" شعار سال ۹۸ امور مساجد
  فحاشی ضد انقلاب به شهاب حسینی به خاطر امام زمان(عج) +تصاویر
  روح الله حسینیان: انقلاب نکردیم که ایران را آباد کنیم !
  ما انقلاب را صادر کردیم............
  آن ها از قدرت انقلاب مردمی ایران می ترسند
  آیا سیدجواد مخالف انقلاب و رهبر بود؟
  انقلاب اسلامی یا انقلاب 57؟
  افزایش چند برابری آمار امام زاده ها بعد از انقلاب
  ناگفته‌های سردار نجات از زندگی رهبر انقلاب

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 19 مهمان