06-02-2015، 12:56
(06-02-2015، 12:50)saeedrajabzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چه چیزی ؟ چی قرار بود بیاد ؟
نقل قول: جوابمم ندادی !چیزی که قرار بود از اول جای حکومت شاه بیاد...
چی بیاد جاش ؟
چیزی رهبرای جبهه ملی ، کسایی مث بختیار آرزشو داشتن... چیزی که صدق پایه شو تشکیل داد...
چیزی که ملت من هنوزم بعد 35 سال لیاقتشو نداره...
ما سی سال دیگه جا داریم هنوز
نقل قول: حالا هرچی اصن طیاره=)))))))
قبول داری خراب بوده یا نه؟
قبول داری پولمون رو ندادن یا نه؟
چی خراب بود؟ اف 14 یا اف 16 =)))))
اگه همون اف چهارده ها نبودن الان میگ های عراقی مث اب خوردن بالا سر تهران مانور میدادن
اگه همون اف 14 ها نبودن کنفرانس سران غیر متعهد تو عراق لغو نمیشد و باسن صدام سر این قضیه نمیسوخت
(البته شجاعت و مهارت خلبانای ایرانی رو نباید نادیده گرفت ولی تو جنگ هوایی شجاعت و مهارت صرف کافی نیست اصلا)
درباره اف 16 هام ایراد خودش یک طرفه قرار دادو لغو کرد امریکام هیفده درصد پولشو به عنوان ضرر برا گرفت(منطقیم بود)
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
لغو قرار داد 300 فروند اف16 ایران(نگاهی به تاریخ نیرو هوایی)
نقل قول: لینک دانلود ندارم بخرش !!!
منطقمم هم به خودم مربوطه شما هم کوتاه نمی آیید خوبه من بگم شما هم منطق ندارید ؟!
نگفتم... فقط داری بحث میکنی که حرفای خودتو(غلط یا درست) به کرسی بنشونی
اصلا نمیخوای به اطلاعاتت اضافه شه... داداش گل این بحثا بیشتر برای تبادل اطلاعات و شناخت بهتر افکار و عقاید همه! نه کل کل و حرف حرفه منه !!!!
باش تا بخرم =))))))
دستت درد نکنه واقعا لطف کردی خودم پیداش میکنم میبینم...
از همون اول قرار بود چی بیاد خوب ؟
حکومت دموکراسی؟ بروکراسی ؟ چی ؟
جواب واضح بده
لغو قرار داد های نفتی توسط آمریکایی ها چی که تازه امسال یه ذره از پولشو بهمون دادن؟