اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable - Line: 865 - File: showthread.php PHP 7.4.33 (Linux)
File Line Function
/showthread.php 865 errorHandler->error

امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

میخوام بهتون چندتا ف ی ل ت ر شکن قوی معرفی کنم...........

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
میخوام بهتون چندتا ف ی ل ت ر شکن قوی معرفی کنم...........

سلام امروز قصد داریم قوی ترین فیلتر شکن دنیا رو به شما معرفی کنیم ولی قبلش باید به شما انواع فیلتر شکن ها را معرفی کنیم و اینکه اصولا هر فیلتر شکن به چه دردی می خورد.
۱- نماز:
فکر می کنم بهترین فیلتر شکن دنیا باشه که خود خدا هم زیر این فیلتر شکن امضا و مهر کرده … باور ندارید ” ان الصلاه تنهی عن فحشا و المنکر – عنکبوت/۴۴”.
۲- ماه مبارک رمضان:
این سری از فیلتر شکن ها مدت زمان طولانی برای شما کاربرد دارد و حتی باعث می شود ویروس هایی با گناه وارد خود کرده اید قتل عام کند .
۳- قرآن :
فقط برای این فیلترشکن بگویم که نظیرش اصلا وجود ندارد همه متخصص فیلتر شکنی (پیامبران) جلوی این کلام الهی زانو می زنند … برای اثر کردنش اول قدم خواندنش و فهمیدن و پله آخر عمل کردن به آن است.
۴- محبت اهل بیت (ع):
متاسفانه این نسخه از فیلتر شکن ها همه جا پخش نشده و به گفته صاحبان این فیلتر شکن ها این برای کسانی است واقعا به ما اعتقاد داشته و پیرو ما باشند.
۵- اذکار:
این ذکر باید توسط متخصصشان تجویز بشود.
اخطار اخطار : در مورد این فیلترشکن باید گفت نسخه های تقلبی زیادی وجود دارد پس مواظب باشید.
دلیل فیلتر شدن!!!:
وقتی انسان گناه می کند به دلیل جهلشان به ازای هرگناه یک قدم از خدا دور می شود این فیلتر ها بر چشمانمان، گوش هایمان و قلب ما سیطره می زند و اگر کسی دچار این گناهان شد اگر به یکی از این فیلتر شکن ها وصل باشد ان شاءالله به راه مستقیم هدایت می شود.
به هر حال هدف ما معرفی بهترین فیلتر شکن ، قوی ترین فیلتر شکن و سریعترین فیلتر شکن بود حالا تصمیم با خودتان است، انشاءالله که استفاده برده باشید.

پاسخ
 سپاس شده توسط ʜɪᴅᴅᴇɴ ، سوگولی ، SaYe 124 ، ایرانی اسلامی ، Mehrab@n ، A General ، دختر تنها12 ، تیک تاک13 ، ❤уαѕαмιη❤ ، Mr.Unnamed ، mr.destiny
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
میخوام بهتون چندتا ف ی ل ت ر شکن قوی معرفی کنم........... - ИĪИĴΛ ИĪƓĤƬ☛ - 04-02-2015، 20:56

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  تعداد همسران پیامبر اکرم(ص) چندتا بوده؟ نام آنها چه بوده است؟
  معرفی ادیان به زبان فلشخوری(آیین شینتو ص 14 )
  چندتا عکس بیشتر نیست............فقط نگاه کن همین
  معرفی پیامبران
  معرفی
  معرفی دعای ویژه زیادشدن حافظه
  میخوام تلاش کنم صفر بگیرم!
  معرفی کامل دوستان شیطان
  قرآن بهترین بنده خدا را معرفی می کند!!
  معرفی انواع حجاب رایج درجهان

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان