اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable - Line: 865 - File: showthread.php PHP 7.4.33 (Linux)
File Line Function
/showthread.php 865 errorHandler->error




 


امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طرز تهــیهـ پטּ ڪیڪ ڪرهـ اے

#1
طرز تهــیهـ پטּ ڪیڪ ڪرهـ اے
موارد لازم برای 4 نفر:


  • آرد 1.5 پیمانه سرخالی
  • آرد برنج 1/2 پیمانه
  • آب سرد سرد 1.5 پیمانه
  • بکینگ پودر 1 ق چ
  • تخم مرغ کمی زده شده 1.5 عدد بزرگ
  • یا 2 عدد کوچک
  • نمک 1 ق چ
  • فلفل 1/2 ق چ
  • کنجد 1 ق غ
  • روعن کنجد 1.5 ق مرباخوری
  • روعن مایع 4 و5 قاشق برای سرخ شدن و
  • 2 قاشق روغن مجددا برای داخل مواد
  • سبزیجات لازم:
  • تره 100 گرم
  • قسمت سبز پیازچه 100 گرم
  • هویج 2 عدد
  • کلم سفید 2 برگ کوچک
  • پیاز 1/4 یک پیاز متوسط
  • فلفل قرمز یک تا دو عدد




دستور پخت

همه سبزیجات را نازک وخلالی به طول 4و5 سانتیمتر خرد کنید .
آرد ها را با هم و با بکینگ پودر الک کنید و با آب سرد بوسیله همزن دستیخوب مخلوط کنید تا به غلظت مورد نظر برسد .
تخم مرع که کمی با چنگال زده شده رااضافه و با همزن دستی خوب مخلوط کنید.روغن ها را اضافه کنید.نمک و فلفل را هماضافه کنید.کنجد را هم اضافه کنید.
حال سبزیجات را هم اضافه و خوب مخلوط کنید.
روغن را در تابه بریزید و وقتی داغ شد مایع را یکجا در تابه خالی کنید وآلن را تکان دهید تا همه جا یکدست پخش شود.
با حرارت متوسط یک طرف که طلاییمایل به قهوه ای کمرنگ شد یکجا برگردانید.اگر نمیتوانید ، با قیچی تمیز برش دهید وسپس برگردانید چون با چاقو خراب میشود.
این طرف هم سرخ کنید و اگر لازم بود یک تا2 قاشق دیگر روغن بریزد.
حال اگر دوست دارید بدون چاشنی و یا با سویا سس میلکنید.
برای سرو کردن به اندازه های کوچک برش دهید
.



نکات مربوط به تهیه پن کیک ( کره ای )

به زبان کره ای به این غذا pa jeon میگن . * - این پنکیک نباید ترد و خشک بشه باید نرم و ضخیم باشه و فقط دو سطح رویی دو طرفش نرد بشه ( دقیقا مثل عکس بالا ) و ضخامتش هم حدود 1.5 سانت باشه. من دیشب درست کردم متاسفانه عجله ای شد فرصت نکردم عکس بندازم اما حتما عکس کار خودمو براتون میگذارم دفعه بعد. ** - عطر روغن کنجد اصالت به این غذا میده و واقعا از خوردنش و بوش لذت میبرید( اکثر غذاهایی که توی کره میخوریدو اغلب رستوران هایی که میرید اول احساس میکنید همه شون یک بوی مشترک دارن اون بوی روغن کنجد هست که خیلی دلچسبه) و معمولا با سویا سس سرو میشه. *** - اصالت این پنکیک به استفاده از سبزیجات خام هست که به خاطر نازک خرد شدن در فرایند پخت به اندازه لازم پخته خوشمزه میشن پس نگران نباشید. *** -غلظت مخلوط آردی باید مثل ماست معمولی باشه ( نه ماست غلیظ )پس شلش نکنید چون سبزیجات ازش جدا میشن.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
߷ツ߷

طرز تهــیهـ پטּ ڪیڪ ڪرهـ اے
طرز تهــیهـ پטּ ڪیڪ ڪرهـ اے
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
طرز تهــیهـ پטּ ڪیڪ ڪرهـ اے - ❤ஜelenaaஜ❤ - 03-02-2015، 20:04


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان