(30-01-2015، 19:00)marino نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-12-2014، 11:55)sevda0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.فقط باید گف خاک براون سرت
یجوری میگی زمان شاه انگار که دوره ی بدی داشتیم!!
همه چی مونو از دست دادیم شرفمون ابرومون گذشته مون تمدنمون اقتدارمون ..بسه یاباز بگم؟؟؟
یکم واقع بین باشیم ضعف هارو قبول کنیم بیخود حمایت نکنید....
لابد الان باید به شمام بگیم فتبارک الله احسن الخالقین!!
شما ناخواسته تمام صحبت هامو قبول دارین غیر این بود یک دلیل برای نقض حرفام میاوردین و گرنه متوسل به توهین نمیشدین بحث بیش از این باشما از ارزش اینجانب کم میکنه
ارزوی یاری و کمک دارم از ربتان!!
(30-01-2015، 20:15)فاطمه 1234 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-01-2015، 14:52)fafa23 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اره قحطیه آدم اومده
برو بابا
قحطی ادم اومده جونمو فدای این کنم
یه نگاه به خودت بنداز میفهمی
تو یه سایتی خوندم که به بعضیام باید گفت اغا فهم شما در حد نفهمی ماست
قصد توهین نداشتم نقل قول بود
(30-01-2015، 20:27)سرباز خدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
احسنت به شما با این جواب...
احسنت به شما....
بله حمایتم کنید نه که خوب توهین میکنن جا حمایتم داره
ببخشید شما چرا همه چیو بد برداشت میکنی ؟؟؟
خب منم دست پدر و مادرم و میبوسم چون بوسیدم یعنی میخوام گولشون بزنم و خیانت کنم؟؟؟
[/quote]
در ابتدا دوستان شاه را متهم کردن ..در جواب ان سخن بود..