(11-09-2014، 15:07)armin van buuren نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اوخیییییییییییی.توبرو به بدون ساپورتش احترام بذار .با ساپورتش پیکش.به ساپورتیا به اندازه ی کافی پسرای......بهشون احترام میزارن
موضل یعنی چی اخه چرا بی فرهنگی و رواج میدید اقا اون خانم دوست داره با ساپورت بیاد بیرون یکی هم دوست داره تا جایی که ممکنه خودشو بپوشونه وظیفه ما احترام به هر دو هست
(11-09-2014، 16:48)پری استار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چه فرقی داره.جوراب شلواریه که بدتره بری تو خیابون بپوشی.اونم جلوی چشم یه مشت...............
اینا ساپرت نی جوراب شلواریه-خانما دقت کنید بعد یه چیزی بگید لطفا
حالا ساپورت یه چیزی.جوراب شلواریه کل دود مانتو برباد میده
به هرحال از دوتاش متنفرم
(08-09-2014، 19:35)دریا+17 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اوخیییییییییییییییییییییی.نازی.پس چطوریه.میخوان پاهای نی قلیونیشون نشون بدن یکم جلب ....بشه.اون اصلانتم درست کن.تو برو ساپورت بپوش من نمیگم به خاطر پول بوده من میگم به خاطر یه چیزه دیگه بوده.اوکییییییییییییییییییییییی.
(08-09-2014، 19:24)SmOkE bOy2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دلیل دخترا برای خریدن ساپورت اینکه 10 هزار تومن بیش تر نیست
اخی چقدتوبامزه ای اصلانم اینطورنیست
حالا اینا به کنار من موندم اونایی که پاشون لاغره چرا ساپورت میپوشن اینهوووووووووووووو نی قلیون والا