25-01-2015، 20:28
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
![اس امــــ اس سنگـــین زیــبا](http://8pic.ir/images/8l9hpo8byl6ri0sk89qr.jpg)
زندگی چه با خلاف چه بی خلاف چه برخلاف گذشت من فقط گذشتنش رو نفهمیدم ولی بقیه رو خوب فهمیدم.
.
.
.
.
.
...گاهی وقتا دلم واسه بچگیام تنگ میشه! بزرگترین دغدغه زندگیم مشق فردام بود
.
.
.
.
.
.
.
سکوت خطرناکتر از حرفهای نیشدار است کسی که سکوت میکند روزی حرفهایش را سرنوشت به شما خواهد گفت
.
.
.......
..
.
.
.
.
آدم ها برای هم سنگ تمام می گذارند امــا نه وقتی که در میانشان هستی نه! آنجا که در میان خاک خوابیدی، "سنگ تمام" را میگذارند و می روند
.
.
.
.
.
.
.
اگر تنهاترین تنها شوم ، باز خدا هست ، او جانشین همه ی نداشتن های من روی زمین است . “دکتر علی شریعتی”
اگر تنهاترین تنها شوم ، باز خدا هست ، او جانشین همه ی نداشتن های من روی زمین است . “دکتر علی شریعتی”
.
.
..
.
.
. بلندترین شاخه ی درخت ، یک واژه را می فهمد ، و آن هم “تنهایی” ست
.
.
.
.
.
.
.نمی بخشمت ولی فراموشت می کنم همیشه به همین سادگی از آدمای بی ارزش می گذرم
.
.
.
.
.
.این که هر بار سرت با یکی گرم باشد دلیل بر ارزش ات نیست آنقدر بی ارزشی که خیلیها اندازه تو هستند
.
.
.
.
.
.
.
در نهان، به آنانی دل میبندیم که دوستمان ندارند و در آشکارا از آنانی که دوستمان دارند غافلیم شاید این است دلیل تنهایی ما “دکتر علی شریعتی”
.
.
.
.
.
.
خوش به حال فرهاد که تلخترین خاطره اش شیرین بود
.
.
.
.
.
.
.
دیدی آخر من را لمس کردی ؟ ولی حیف که سنگ قبر من احساس ندارد.
.
.
..
...
.
همه میگن روزه گرفتن صبر آدمو زیاد میکنه ولی هیچکی نمیدونه کار من از روزه گرفتن هم گذشته
.
.
.
.
.
.
.
به سه چیز تکیه نکن غرور ،دروغ وعشق، آدم با غرور می تازد، با دروغ می بازد وبا عشق می بازد..
.
.
.
.
..
.
.
.
تراژدى زندگى مرگ نیست بلکه آنچه درون تو به هنگام زنده بودن میمیرد تراژدى است !
.
.
.
.
.
.
می خواهی قضاوتم کنی ؟ کفش هایم را بپوش راهم را قدم بزن دردهایم را بکش سال هایم را بگذران بعد قضاوت کن !