24-01-2015، 18:45
بیسکویت پتی بور ..............................2 بسته
خامه.............................................. یک بسته ی 200 سی سی
پودر قند .......................................... 2 قاشق غذا خوری
اسانس یا زعفران............................... مقداری
خامه را با دو قاشق پودر قند و زعفران یا هر نوع اسانسی که مد نظر دارید ویا رنگ خوراکی خوب مخلوط کنید.شوکولات سفید را روی بخارکتری یا در ماکروویو آب کنید و به خامه اضافه کنید.
یک ظرف مناسب که حتما به شکل مستطیل با لبه های کوتاه باشد انتخاب کنید.بیسکوئیت ها را دانه دانه در شیر فرو کنید و کف ظرف بچینید،بعد ازاینکه یک لایه کامل را پوشاند روی بیسکوئیتهایک لایه نازک خامه بکشید و به همین ترتیب ادامه دهید تا لایه آخر خامه را دور تادور دسر بکشید و روی دسر رابا شوکولات رنده شده تزئین کنیدو در یخچال برای چند ساعت قرار دهید
#این دسر را حتما چند ساعت در یخچال قرار بدین و اگر روز قبل از مصرف آماده بشود بهترین نتیجه رو میده.چون هر چی بیشتر بمونه راحت تر برش می خوره .
##حتما روی ظرف را زمانی که در یخچال هست بپوشونید تا لایه رویی خشک نشه.
###کل این دسر رو می تونید با طعم شوکولات درست کنید .تنها کافیه به جای زعفران از 1 قاشق غذا خوری پودر کاکائو استفاده کنید(اندازه پودر قند رو هم نصف قاشق بیشتر بریزید دراین صورت) و شوکولات قهوه ای به جای شوکولات سفید .
خامه.............................................. یک بسته ی 200 سی سی
شوکولات سفید ................................ یک بسته 100 گرمی
شیر ............................................... یک پیمانهپودر قند .......................................... 2 قاشق غذا خوری
اسانس یا زعفران............................... مقداری
خامه را با دو قاشق پودر قند و زعفران یا هر نوع اسانسی که مد نظر دارید ویا رنگ خوراکی خوب مخلوط کنید.شوکولات سفید را روی بخارکتری یا در ماکروویو آب کنید و به خامه اضافه کنید.
یک ظرف مناسب که حتما به شکل مستطیل با لبه های کوتاه باشد انتخاب کنید.بیسکوئیت ها را دانه دانه در شیر فرو کنید و کف ظرف بچینید،بعد ازاینکه یک لایه کامل را پوشاند روی بیسکوئیتهایک لایه نازک خامه بکشید و به همین ترتیب ادامه دهید تا لایه آخر خامه را دور تادور دسر بکشید و روی دسر رابا شوکولات رنده شده تزئین کنیدو در یخچال برای چند ساعت قرار دهید
#این دسر را حتما چند ساعت در یخچال قرار بدین و اگر روز قبل از مصرف آماده بشود بهترین نتیجه رو میده.چون هر چی بیشتر بمونه راحت تر برش می خوره .
##حتما روی ظرف را زمانی که در یخچال هست بپوشونید تا لایه رویی خشک نشه.
###کل این دسر رو می تونید با طعم شوکولات درست کنید .تنها کافیه به جای زعفران از 1 قاشق غذا خوری پودر کاکائو استفاده کنید(اندازه پودر قند رو هم نصف قاشق بیشتر بریزید دراین صورت) و شوکولات قهوه ای به جای شوکولات سفید .