16-01-2015، 18:32
(آخرین ویرایش در این ارسال: 16-01-2015، 18:37، توسط ♫♫ sina ♫♫.)
(16-01-2015، 16:36)Modern Thinking نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.big big big big big big big big big.......................likeeeeeeeeeeeeee
اولا خدمتتون عرض کنم اینو من دارم به همه میگم و منظورم شخص خاصی نیستش!
دوما،اونایی که توی موضوعا تنها چیزی که میگید اینه: تک عکس!بی کیفیت!تکراری!
وقتی یکی یه موضوعی رو میذاره،براش وقت و انرژی صرف می کنه حتی اگه به قول شما تک عکس و بی کیفیت و تکراری باشه،بازم براش وقت گذاشته شده.
این که شما میاین و خیلی خشک و خالی میگین تک عکسه یا بی کیفیته یا تکراریه،انگار یه بار سنگینیه رو دوش نویسنده ی تاپیک!این کارتون از صد تا فحشم برای نویسنده بدتره!
پس یه کم مهربون باشید.
اگرم اون سپاس بدبختو موقع دیدن موضوعای به قول خودتون بی کیفیت و تک عکس و تکراری بزنین،به قرآن هیچی نمیشه ها!
در ضمن از مدیرای انجمن خواهش میکنم که اینو موضوع مهم قرار بدن تا همه ببیننش
بعضی ها حسودی دارن میمیرن عزیزم
به خدا نمیدونن تاپیک باکیفیت چیه اصلا خخخخخخخ
(16-01-2015، 17:58)دختر جنگل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.داری آمپول میزنی میترسی؟!؟!؟!؟
(16-01-2015، 17:54)Modern Thinking نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-01-2015، 17:48)دختر جنگل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خب وقتی یه چیزی بی کیفیته یا تکراری چیکار کنیم؟؟؟نویسنده رو تشویق کنیم؟؟؟
.
.
بعد دقیقا کسی که میاد واسه یه عکس یه تایپک میزنه دقیقا چه انرژی مصرف میکنه؟؟؟
.
.
همیچین میگی وقت صرف میکنه انگار دو روز میشینه پاش!!
حداقلش یه سپاسو که میتونی بدی1
ببین عزیزم سپاس برای تایپکی که ارزش خوندن و نگاه کردن داشته باشه نه اینکه فی سَبیل الله سپاس بدی وقتی یه موضوعی بی کیفیته و هیچ ارزشی نداره چرا باید سپاس بدیم؟؟؟
از سپاس دادن هم میترسی؟؟؟؟؟
اکثر مدیرا 12 13 سالشونه هنوز بزرگ نشدن
با دنیای مجازی بزرگ شدن فقط خخخخخخخ