13-01-2015، 21:12
(13-01-2015، 21:05)ℙ@я☤ᾔ@ℨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دقیقا این چیزی بود که من به اونا گفتم جلوی تو نقش بازی کنن
(13-01-2015، 20:58)tabasom27 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-01-2015، 20:41)ℙ@я☤ᾔ@ℨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اخه بچه چی واسه خودت توهم میزنی
(13-01-2015، 20:29)tabasom27 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-01-2015، 20:19)ℙ@я☤ᾔ@ℨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بزار من جواب میدم
ای بابا ای بابا ای بابا من اصن نمیدونم چرا به هرکی جواب رد میدم میاد سمته تو واقعاً چرا یکی جواب منو بده ؟؟؟؟!!!!!!
تو باز قرصات رو نخوردی
ببین تو خودت باز داری بحثو میکشی سمت قرص ولی من بحثو عوض میکنم
راستی جاستین نیومد خواستگاریت آخه اونم ردش کردم گفتم شاید اونم مثل بقیه بعد من اومده باشه پیش تو
نمیخواستم بهت بگم ولی میگم
چون تو خیلی بدبخت و تنهایی واسه اینکه خودکشی نکنی شرط ازدواج واسشون میزارم بیان خواستگاریه تو
اونام چون عاشقمن از سر ناچاری قبول میکنن
آخییییی الهی نمیرم پس اینو الکی بهت گفتن
آخ دلم سوخت واست
بابا انریکه و تونی و جاستین و .......... که تو لحظه آخر بعد از اینکه من بهشون جواب رد دادم داشتن خودکشی میکردن نجات دادن ولی من تورو بهشون پیشنهاد دادم گفتم گناه داره بذار اینم یه امیدی واسه ادامه زندگی داشته باشه