12-01-2015، 20:29
(12-01-2015، 20:21)ℙ@я☤ᾔ@ℨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.وااااااااااااااااااااااااای پری دیگه بیخی
(12-01-2015، 20:09)tabasom27 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(12-01-2015، 19:58)ℙ@я☤ᾔ@ℨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بابا توهم چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
(12-01-2015، 19:50)tabasom27 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(12-01-2015، 19:47)ℙ@я☤ᾔ@ℨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من که دکتر نیومدم که با انریکه لاس وگاس قرار داشتم نتونستم بیام
گیجی دیگه
ازبس قرص خوردی آلزایمر گرفتی مگه دکتر نگفت کمتر مصرف کن
اونکه من اشتباهی خوردم قرصایه تو بود لابد توام قرصای یه نفر دیگرو اشتباهی میخوری
تو تنها رفتی دکتر
آخ دکتر گفته بود ممکنه قرصا باعثه توهم بشه
ولی اصلاً نگران نباش زود اثرش میره
نشون به اون نشون که بجای خودم گفتم چراغعلی بیاد که اونم با کمال میل قبول کرد و بعد خودت برام تعریف کردی رفتین ددر دودور
وااااااااااااااااااااااااای خاک بر سر شاه الزایمر گرفتی
ای وای چندتا قرص خوردی یه دونه بیشتر نباید میخوردیا :4fv::4fv::4fv::4fv:
:4fv::4fv::4fv:
انگار هنوز اثرش نرفته داری هزیون میگی بچه ها تبسم از دست رفت
خیلی قرص تو قرص شد بابا