08-01-2015، 19:14
(08-01-2015، 19:11)~ CrAzY HuMaN ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-01-2015، 19:04)[ Aνяιℓ ] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-01-2015، 19:01)~ CrAzY HuMaN ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-01-2015، 18:55)[ Aνяιℓ ] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دُختر ما رو -ــ-
ـ
چن تا آواتار غمگین بفرستین -ـ-
مرضی سفارشم همینه 3>
منـو میگــی؟ -_-
نه با نَنَتَم :|
با توم دیگه ک.ر.ه.خ.ر -ـــــ-
میبینی ؟ دیونه شُدم -ــ- دارم به خودم فوش میدم -ـــــــ-
هوففف
پَ خودتــم میدونی خَری -_-
از بس سیگــار میکشی، الکــل میخــوری! خر! -_____-
(08-01-2015، 19:05)~Mahnaz~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-01-2015، 19:03)~ CrAzY HuMaN ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-01-2015، 19:00)~Mahnaz~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-01-2015، 18:59)~ CrAzY HuMaN ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
میزدی تو دهنش :|
منم گفتم یکی خرس میده :VV
بده به نورا..بعدا ازش میپرسم چی بود :V
دیگه خـاص تر از بنز و موبــایل که چیزی پیدا نمیشــه! :/
سلــآم مهنـآز (:
ظرفـارو شســتــی مــآدر؟
نه من لیوآنـآرو شستم فقط ._.
بعد رفتم نشستم فشـن شو دیدم ^_^
زِکــی! لیــوان؟ همیــن؟ ._.
جـای من خـآلــی! .-.
فشن شو اَم فشنـآی قدیم :||
یه لبآسآی عَجَق وَجَقی میپشن :||
از بین 20 تآ آدم از یکیش خوشش میـآد :|
(ـ_ـ )
من مثــه خنگــولــآ تــا یکیشونو میبینم، نیشم تــآ بنــآ گوش وآ میشــه!
اصن حسّ خــوبی نسبــت بهشـــون دارم ^_^
اون روز اومده بودن شوفآزآرو دوست کنن .. منم دآشتم تکرآر ویکتورآ سک/رت فشن شو میدیدم :|
اونم هی میرفت و میومد .. به تلویزیونم نگـآه میکرد :|
متآل امسـآلشم که میدونی لبآسآشون چجوری بود :|
منم در رآه اسلآم زدم دردسرهتآی عظیم دیدم :||
D: