07-01-2015، 22:49
آیسان شوهر که میتونی بکنی!
چیز خوبیس!
موجود باخاصیتیست!
(07-01-2015، 22:46)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.زن بگیر!
(07-01-2015، 22:44)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.میدونم:|چجوری حاضر شدی زن بگیری:|||
(07-01-2015، 22:41)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.با شناسنامه!
(07-01-2015، 22:38)Ƒαкє ѕмιƖє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.انشالله بعد امتحانا بازم حرف میزنیم(:
(07-01-2015، 22:33)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
وختی تا ساعت یک نصف شب با هم حرف میزنیم:|||یادته ایس؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/Screenshot-2014-12-25-00-55-08-1.jpg
هع توئه بیچاره توئه تنها ، مگه میشه یادمـ نباشه ؟
ب جا تُ من باس برم مُعتاد شم
چِ چرت و پرتایی گُفتم :||
هرچی که از میگفتم و تو نمیفهمیدی و من از گفتنش پشیمون میشدم میگفتم هیچی آخی (.. )
شب یلدا :|
(07-01-2015، 22:35)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
salam
هعیی خانومت خوبه ؟ :|
قطره قطره زن مجازی جمع گردد وانگهی زن واقعی شه :|
پسر دایی دیگه؟:|
(07-01-2015، 22:40)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خدایی تو چجوری زن گرفتی؟:|
(07-01-2015، 22:38)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تو واقا ازدواج کردی؟:|
نه هنو جهیزیم کامل نشده |:
خانومت چند سالشه؟
منم قراره با ایس ازدواج کنم:>
الکی مصلن:|
21
بهم میایین مبارکتون باشه (:
وای:||
ن من به هیچ کس نمیام:/
میخوام مجرد بمونم..
سلام فاطی:|
چیز خوبیس!