29-12-2014، 10:54
(آخرین ویرایش در این ارسال: 12-01-2015، 14:10، توسط Mohammad 77.)
اگه میخواهید فیلم خوب ببینید اینایی که من پیشنهاد میکنم حتما ببینید مطمئن باشید با دیدن این فیلما اگر از سینمای بالیوود خوشتون هم نیاد نظرتون عوض میشه.من خودم با دیدن اولین فیلم یعنی کوچ کوچ هوتاهه عاشق سینمای بالیوود و پادشاه بالیوود شاهرخ خان شدم.
Kuch Kuch Hota Hai کوچ کوچ هوتاهه(عاشقانه) این فیلم رو حتما ببینید بهترین فیلم عاشقانه ای که تو عمرم دیدم

Chenai Express چنای اکسپرس(عاشقانه-کمدی-اکشن)این فیلم رو از دست ندید خیلی فیلم پرفروشی بوده و در سال 2013 رکورد زده

Happpy New Year هپی نیویر(عاشقانه-کمدی-موزیکال-اکشن)این فیلم رو هم حتما حتما ببینید اینم خیلی پرفروش بوده

My Name Is Khan مای نیم ایز خان(عاشقانه)اینم فیلم خیلی قشنگیه و کلی ازجشنواره ها جایزه برده

Kabhi Khushi Kabhi Gham گاهی خوشی گاهی غم(درام خانوادگی)

Dil To Pagal Hai دل تو پاگل هه(عاشقانه)

Kabhi Alvida Naa Kehna کبی الوداع ناکهنا(عاشقانه)

Barfi برفی(عاشقانه-کمدی)این فیلم هم خیلی قشنگه و کلی ازجشنواره ها جایزه گرفته و خیلی هم پرفروش بوده

Housefull هوس فول(کمدی)این فیلم واقعا قشنگه ازاول تا آخر فیلم خنده داره حتما ببینید مطمئنا خوشتون میاد

Bodyguard بادیگارد(عاشقانه-اکشن)

Mujhse Dosti Karogi موجسه دوستی کروگی(عاشقانه)

Krrish 3 کریش3 (عاشقانه-اکشن-تخیلی)

راستی این دوتا فیلم رو یادم رفت سری فیلم های اکشن دون که قراره دون 3 هم به زودی ساخته بشه.
Kuch Kuch Hota Hai کوچ کوچ هوتاهه(عاشقانه) این فیلم رو حتما ببینید بهترین فیلم عاشقانه ای که تو عمرم دیدم

Chenai Express چنای اکسپرس(عاشقانه-کمدی-اکشن)این فیلم رو از دست ندید خیلی فیلم پرفروشی بوده و در سال 2013 رکورد زده

Happpy New Year هپی نیویر(عاشقانه-کمدی-موزیکال-اکشن)این فیلم رو هم حتما حتما ببینید اینم خیلی پرفروش بوده

My Name Is Khan مای نیم ایز خان(عاشقانه)اینم فیلم خیلی قشنگیه و کلی ازجشنواره ها جایزه برده

Kabhi Khushi Kabhi Gham گاهی خوشی گاهی غم(درام خانوادگی)

Dil To Pagal Hai دل تو پاگل هه(عاشقانه)

Kabhi Alvida Naa Kehna کبی الوداع ناکهنا(عاشقانه)

Barfi برفی(عاشقانه-کمدی)این فیلم هم خیلی قشنگه و کلی ازجشنواره ها جایزه گرفته و خیلی هم پرفروش بوده

Housefull هوس فول(کمدی)این فیلم واقعا قشنگه ازاول تا آخر فیلم خنده داره حتما ببینید مطمئنا خوشتون میاد

Bodyguard بادیگارد(عاشقانه-اکشن)

Mujhse Dosti Karogi موجسه دوستی کروگی(عاشقانه)

Krrish 3 کریش3 (عاشقانه-اکشن-تخیلی)

راستی این دوتا فیلم رو یادم رفت سری فیلم های اکشن دون که قراره دون 3 هم به زودی ساخته بشه.