27-12-2014، 22:51
(22-12-2014، 13:32)×LUC i FER× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من حوصله ی خوندن متن هاو نوشته هاتونو نداشتم
نقل قول: شما برای این مملکت چیکار کردی که سنگشو ب سینه میزنی هان ؟شاید کار خیلی خاصی نکرده باشم ولی توشم ن...
نقل قول: به همو خدایی که قبولش نداری ی مدرک محکم که کار حکومت باشه.آره فرض کنیم کار کاره انگلیسه ، عذر بدتر از گناه
بگو کار کیه؟
فک کردم یکی تا دو دقیقه پیش بشگن میزد که امنیت ایران بالاسو افتخارم میکرد به این قضیه و فک میکرد الان جوابی داده بس دندان شکن :||||
قتل ندا وو ده ها نفر مث اون کار انگلیسه
مرگو میر میلیون ها نفر تو تصادفات جاده ای کار اسرائیله
اسید پاشی کار استکباره
مخالفت با هسته ای استعماره
قتلهای زنجیره ای کار امریکاس
حمله به کوی دانشگاه ها اونم دو بار کار فرانسس
مرگ سیر جانیم خلق الساعه اتفاق افتاد
تورم بیس درصدو بیکاریو فساد مالیم کار استکباره
دزدیو سرقت مسلحانه تو روز روشنم کار موساده
قتل های محفلی کرمانم کار سیاس
خلاصه فقرو فحشا از امثال بوش بود همه چی درس دستِ اجنبی توش بود ...
پس ناراحت نشو که بعد از طلب شفا میگم عقل در بدن نباشد تن در عذاب است :|||||||||||||||||||||
ولی شما ها اگه خیلی خیلی عرضه دارید خودتون یه کاری بکنید بعدشم تو اومدی وب گردی میکنی و ازادی داری و گردش می ری و خیلی جاهای دیگه ولی خانواده ی رهبر یا رئیس جمهور و ................. های دیگه وقت ازادی ندارن چون همش مشغولی فراهم کردن ازادی برای من و شما دارن و همچنین شهدا ی انرژی هسته ای که خواب شبشون رو ول کردن و جای خانوادهاشون کم تر بودنند و اومدن تا اسایش برای ما فراهم کنن
و در اخر شهید شدنند
....................................................................................................................................................