23-12-2014، 22:53
(آخرین ویرایش در این ارسال: 23-12-2014، 23:40، توسط mohsenniceboy.)
نقل قول: دیکتاتوری چکمه رفت و دیکتاتوری نعلین اومدیعنی از نظر شما ولایت مطلقه معنی دیکتاتوری رو میده؟
البته جوابش کاملا واضحه.
ولایت مطلقه با حکومت مطلقه متفاوته.
رهبر هم بالاخره اختیاراتش مطابق قانون اساسی محدوده.جامعه توسط رهبر اداره نمیشه.بلکه هدایت میشه.
ولایت مطلقه یعنی فقیه در اجرای احکام اسلامی (که عدالت یکی از اوناست)اختیار تام داره.
تفاوت دیگه مربوط به شیوه ی انتخابع که در حک.مت دیکتاتوری معمولا موروثی هس.در حالی که توی کشور ما معیار هایی وجود داره
تعیین حاکم در حکومت های دیکتاتوری معمولاً بصورت میراثی و خانوادگی و یا در جریان انتخاب حزب و گروهی و بدون توجه به شایسته سالاری صورت می گیرد وملاحظاتی نظیر ، جامعیت علمی ، روح عدالت محوری ، آگاهی از مسائل روز و زمانه ، تدبیر ، سیاست و شجاعت و ... مورد توجه قرار نمی گیرد اما ملاحظات مذکور ، در جریان انتخاب ولی فقیه جزو ضروریات است .
نقل قول: اختلاف اصولی پیدا کردن چون چیزی که ایجاد شد با چیزی که قرارشو گذاشته بودن از زمین تا آسمون فرق داشتدر 18 آبان 57 امام خمینی(س) در پاسخ به سئوال یکی از خبرنگاران که پرسید: «نتیجه مذاکرات شما با آقاى دکتر کریم سنجابى و جبهه ملى چه بوده است؟ گفتند: «مذاکرات به آن معنایى که گفته مىشود توافق حاصل شده است نبوده. من مسائلى را که مورد نظرم بوده طرح کردم و آنها قبول کردند. من مسائلى را که همیشه خواست ملت است طرح مىکنم، هر کس آن را پذیرفت به خواست ملت عمل کرده است. خواست ملت، رفتن شاه و استقرار حکومت اسلامى است. به تظاهرات بنگرید.» (صحیفه امام ج4 ص 412). آقای دکتر کریم سنجابی نیز چنین گفت: «ما با نظریات آیت اله خمینی که در واقع منعکس کننده آمال و آرزوهای ملت ایران است کاملآ موافق هستیم. آیت اله خمینی شخصیتی است که شاید صدها سال لازم باشد که تا یک مردی به عظمت و بزرگی ایشان در یک جامعه ای ظاهر بشود.»
مشخصه که چه کسی چرخش پیدا کرد.مواضع اآیت الله خمینی از همون ابتدا قاطع و یکسان بوده.
"جبههی چهارم بر نوع سر نظام سیاسی، پوشش اسلامی زنان، حمایت از آزادی بدون قیدوشرط سیاسی، اجرای دیات اسلامی در قالب لایحهی قصاص با نیروهای اسلامگرا دچار اختلاف بنیادین شد که در نهایت، با اعلام برگزاری راهپیمایی ضدقصاص، با نظام اسلامی زاویه پیدا کرد و با توجه به فضای ارزشی و اسلامی حاکم بر جامعهی پس از انقلاب، عملاً به حاشیهی سیاست رانده شد."
نقل قول: اون اختلاف البته از نظر نظام مقدس ج الف مجوز قتلشون میشه.اقدام علیه امنیت ملی .اختلاف نظر میتونه وجود داشته باشه اما آیا این مجوز به آشوب کشیدن مملکت نوپا میشه؟!
شنا اختلاف نظر داری.کسی کاری به کارت نداره.
یا مثلا همین آقای زیبا کلاممون که خیلی غیبتش شد آزادانه همه چیز رو بیان میکنه.
البته در مورد ملی گرا بودن به وضوح نگفته.ولی از اظهار نظر های اینچنینیشون اینطور بر میاد :
"زیباکلام، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
محمد مصدق را شریفترین، ملیترین و متدینترین دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
رجال سیاسی ۲۰۰ سال اخیر ایران برشمرد"
برداششت شخصی خودم بود.
ولی آقای هرمیداس رو که انکار نمیتونین بکنین