اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable - Line: 865 - File: showthread.php PHP 7.4.33 (Linux)
File Line Function
/showthread.php 865 errorHandler->error




 


امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

روش تهیه پودر سوخاری در منزل

#1
روش تهیه پودر سوخاری در منزل


یک نان باگت یا فرانسوی تازه رو برای چند ساعت در هوای آزاد قرار میدیم, نباید کاملاً خشک بشه فقط به اندازه ای که بافتش سفت بشه کافی است و بعد اون و به تکه های کوچک برش می زنیم, حدوداً برشهای دو سانتی و می ریزیم توی غذاساز, منتها نباید غذاساز و پر کنیم, هربار چند تکه کافیه ، از اونجا که نون، کاملا خشک نیست به سرعت پودر نمی شه و نسبت به نون خشک یه مقدار بیشتر زمان می بره.

حالا پودر نون و توی سینی فر ریخته و داخل فر می گذاریم تا پودرها برشته بشن. هرازگاهی در فر و باز می کنیم و پودرها رو یه تفت می دیم تا وقتی که به رنگ دلخواهمون برسه که اینجا دیگه سلیقه ای است و تا قهوه ای روشن به میل خودتون می تونین اون و گریل کنین. فقط مراقب باشید که نسوزه.
و در نهایت پودر سوخاری ما آماده است…

همون طور که مشاهده می کنید تفاوت زیادی تو روند کار نیست ولی از لحاظ کیفیت خیلی فرق می کنه. چون تو روش قبلی نون باید بیات و بعد خشک می شد و پودر اون فقط پودر نون خشک بود. ولی تو این روش ما نون نسبتاً تازه رو اول پودر می کنیم و بعد توسط حرارت اون و سوخاری می کنیم که دیگه قضاوتش با خودتون چه تفاوتی با همدیگه خواهند داشت
روش تهیه پودر سوخاری در منزل
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
روش تهیه پودر سوخاری در منزل - しíþ ßしâçk - 17-12-2014، 20:37


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان