امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.71
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

دوستانی که مخالف حجاب هستن بخونن!!!!

ببین برآدر من.-. خـآرج از این بحثـآ. . شمـآ نمیتونی طرز فکر و بـآور کسیُ عوض کنی. . همینجور که اگه من الان بیـآم اینجـآ صد تـآ تـآپیک بزنم.. صد تا پست بذارم تو گوش شمـآ چیزیُ که بهش اعتقـآدی ندآری بخونم.. شمـآ نظرت یک درصد برنمیگرده که هیچ.. این بحثـآ بـآعث میشه به چیزی که خودت اعتقـآد داشتی حـآلآ چه دُرُس چه غلط بیشترم بچسبی.. نیس اینجـوری؟ هس.. پس وآس چی انتظـآر داری این حرفـآ رو کسی اثری دآشته باشع ؟
ندآره برآدر من ندآره.. خودتو اذیت نکن.. اون چیزی که شمـآ اسمشو میذآری امر به معروف الـآن اینجـآ فقط باعث بحث و درگیری و مطمئن بـآش نفرتِ بیشترِ طرف مقـآبلت از این حـرفـآ و اعتقـآدآت شمـآ میشه
اگه شمـآ به رآس و دُرُس بودن چیزی اعتقـآد دآری.. خب خیلیَم خوبع.. برو دنبـآلش (: ولـی مجبور نیستی تو ذهن بقیه فرو بکنیش..خود شمـآ خوب میدونی گوش این ملت و همه دنیـآ از این حرفـآ پره. چیزیُ رد یا تصدیق نمیکنم اشتبـآه نشه.. درکل دآرم میگم که این بحثـآ چیزی نیس که شمـآ واس اولین بـآر بخـوای به گوش مردم برسونی.. این مردم تو همین جامعه هستن هرروز این چیزآرو میبینن.. این حرفـآ رو میشنون .. اگه چیزی بخواد رو هرکسی اثر بذآره میذآره.. نیـآزی به پافشـآری و انقد سعی و تلـآش و بحث بی فـآیده نیس
خـدآ هم برآدرم فقط تو چـآدر و تسبیح و ریش و.. هرروز جلو قبله خم و رآس شدن و گیر دآدن به یه دخترِ شـآید از نظر شمـآ بی حجـاب و متهم کردن یه عقیده ی مخـآلف و تلـآش الکی برآی اثبات اعتقـآد نیس.. یه بچه دآره از مریضی میمیره پدرمآدرش دارن خونه به خونه التمـآس میکنن کسی کمک کنه هیشکی اهمیت نمیده.. همه هر روز دآرن بـاهم بدتر میشن.. خوبی هـآ خیلی قشنگ دارن از یاد میرن.. جوونـآ هر روز دآرن افسرده تر میشن تو جـامعه ای هستیم که مردم بلد نیستن به هم مهربونی کنن|:
اونوخ تنهـآ درد جـآمعه ی مـآ عقب بودن روسری یه دخدر یا از دین برگشتن یه بند خدآ یـآ دوستی یه دخدر و پسر هست ؟
در کل بگم .. شمـآ میتونی بـآ گذاشتن یه مطلب رآجب عشق.. انسـآن دوستی فدآکـآری.. اصن یه چیز کوچیک مث لبخندزدن .. هرچیـزی.. خــدآ رو و محکم بودن ایمـآن خودت رو خیلی بهتر.. قشنگتر تو این فروم نشون بدی.. قطعـآ اثر ببیشتری میذاره تا یه بحث آنلآین و بی فایده که فقط باعث درگیری میشه و بـآلا هم گفتم.. برعکس نظر خواننده رو برمیگردونه.. |:

حرف اگه رآست بآشه هیچ احتیـآجی به بحث و جنگیدن برآ اثبـآتش ندآره ..
مردم حرفـآ رو شنیدن.. حـآلآ اجـآزه بدین خودشون انتخـآب کنن.. دآدآش من این تلـآشآی شمـآ نتیجه عکس میده|: نه شمـآ رو به جـآیی میرسونه نه نظر اونی که مخـآلف شمـآ حرف زده رو عوض میکنه.. این قضـآوتـآ دنیـآ رو به هیچجـآ نمیرسونع..
|:
 سپاس شده توسط سرباز خدا

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: دوستانی که مخالف حجاب هستن بخونن!!!! - Nυмв - 30-11-2014، 15:10

موضوعات مرتبط با این موضوع...
Star آیت‌الله یزدی: مخالف شادی مردم نیستیم/ د‌ر برخی کنسرت‌ها رقاصی را رواج می‌دهند‌
  سخنان گهر بار زئوس درباره حجاب.
  ۹ مهارت طلایی برای ترغیب دختران به رعایت حجاب
  فلسفه حجاب زن‏ان در اسلام چیست؟
  حجاب و عفاف از منظر امام علی بن موسی الرضا(ع)
  رابطه پوشش با حجاب
  آثار حجاب
  حجاب و چشم دل
  حجاب مردان
  کار به اون جا رسیده که انتظار ما رو هم مسخره میکنن+یه جمله از حجاب برا با لیاقتاش!!!

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 24 مهمان