امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.71
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

دوستانی که مخالف حجاب هستن بخونن!!!!

(24-11-2014، 15:23)ƒяσzєη ℓσνє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

موضوع تک عکس جز موضوع های بی کیفیت به حساب میاد

قلا دربارش صحبت شده

(24-11-2014، 15:27)Mohamad#Farahani نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس ببندش

برای چی؟
بهت بر خورده زنا باید حجاب رعایت کنن؟
دیگه نمیتونی نگاشون کنی که داری حرص این موضوع رو میخوری؟

(24-11-2014، 15:16)♥ساراطلا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هه من بحثو عوض نمیکنم من دارم میگم کلا پستت اشتباه!!!!!!!!!!!!!
وقتی مردم قران رو بصورت عربی میخونن و چیزی نمیفهمن وقتی مفهوم قران را نمیفهمن!!!!!!!!!!
وقتی شما میگردین میبینین کی بی حجابه برین بهش درس بدین ادم های بی حجاب اصلا هیچی نمیدونن فقط با حجابا همه چیز میدونن!!!!!!!!

ای وای
چه ربطی داره
شما قران رو ترجمه بخون
ربطی نداره با حجاب و بی حجاب

(24-11-2014، 15:16)♥ساراطلا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وقتی مردم قران رو بصورت عربی میخونن و چیزی نمیفهمن وقتی مفهوم قران را نمیفهمن!!!!!!!!!!
وقتی شما میگردین میبینین کی بی حجابه برین بهش درس بدین ادم های بی حجاب اصلا هیچی نمیدونن فقط با حجابا همه چیز میدونن!!!!!!!!

ای وای
چه ربطی داره
شما قران رو ترجمه بخون

ای وای
چه ربطی داره
شما قران رو ترجمه بخون

ای وای
چه ربطی داره
شما قران رو ترجمه بخون

(24-11-2014، 15:17)૭૦૦ძ ૭ɿՐՆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-11-2014، 15:12)سرباز خدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-11-2014، 15:10)૭૦૦ძ ૭ɿՐՆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-11-2014، 15:04)سرباز خدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هه
چقد جالب
مرد هر غلطی بکنه؟
مرد هم وظایفش رو باید انجام بده که یکیش کنترل چشمشه
منتها چون تحریک بصری مرد بیشتره حجاب بر زن واجب شد
این حرف من نیست
حرف حضرت علیه

خدا را خدا را درباره امر به معروف و نهی از منکر
که انجام ندادنش موجب مستجاب نشدن دعا هاست

تو قران هم داریم
قوم سبا امر به معروف و نهی از منکر رو فراموش کردن
نابود شدن

قبلا هم گفتم
به وقتش....
خوبه خودتونم میگید امر به معروف و نهی از منکر
مگه امر به معروف و نهی از منکر فقط حجابه
همه چیزشو همه رعایت میکنن فقط مونده حجاب

فعلا بحث درباره حجابه....
وقتش بشه اونم بحث میشه
اااااااااااا پس شماام نباید مستجاب نشدن دعا رو توی بحث حجاب میگفتی چون این موضوع در مورد حجابه ولی اون حرف در مورد امر به معروف و نهی از منکره یعنی کلیه نه فقط واسه حجاب

شما اومدی میگی چرا حرص حجابو میخوری
منم گفتم امر به معروف و نهی از منکر میکنم
بعد شما گفتی امر به معروف نکنی چی میشی
منم گفتم دعاها مستجاب نمیشه
ای خدا.....

اخه علیرضا من جواب ندم
فک میکنن جواب ندارم بدم
گیر یه عده افتادم
فقط دنبال عیب گرفتنن
دیدن از متن نمیشه ایراد گرفت
میگن تک عکس بی کیفیت
نه سواد دارن
نه بلدن نقد کنن
فقط ازار برسونن به ادم
طرف اصن نمیفهمه دارم چی میگم
میاد میگه تک عکس بی کیفیت
واقعا قران راست گفته
اینا مریضن خدا مرضشون رو داعم زیاد میکنه

وای بر هر عیب جوی طعنه زننده
شیعیان امامم لذت ببرن
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط خخخخ ، armin van buuren

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: دوستانی که مخالف حجاب هستن بخونن!!!! - سرباز خدا - 25-11-2014، 1:58

موضوعات مرتبط با این موضوع...
Star آیت‌الله یزدی: مخالف شادی مردم نیستیم/ د‌ر برخی کنسرت‌ها رقاصی را رواج می‌دهند‌
  سخنان گهر بار زئوس درباره حجاب.
  ۹ مهارت طلایی برای ترغیب دختران به رعایت حجاب
  فلسفه حجاب زن‏ان در اسلام چیست؟
  حجاب و عفاف از منظر امام علی بن موسی الرضا(ع)
  رابطه پوشش با حجاب
  آثار حجاب
  حجاب و چشم دل
  حجاب مردان
  کار به اون جا رسیده که انتظار ما رو هم مسخره میکنن+یه جمله از حجاب برا با لیاقتاش!!!

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 24 مهمان