(20-11-2014، 15:01)MOBINA...GH نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دوستم عصر جاهلیت واس یچی دیگه بود.مثل زنده بگور کردن دخترا
من مخالم حجابم هم هستم هم نیستم.من میخام آزاد بگردم.من میتونم چادر بزارم ولی دلم پاک نباسه و نماز نخونم چ فابده؟؟اونوخ ب من نمیگن جاهل.من میخام هرچی تو باطنم هست ظاهرم هم باشه.اگ شال بزارم ک اگ نزارم سنگین ترم مسلمونم؟؟؟؟ جاهل نیستم؟؟؟؟
کسی که بتونه همه این کارا رو انجام بده
یعنی گناه نکنه معصومه
متوجه میشید که چی میگم
(20-11-2014، 14:54)૭૦૦ძ ૭ɿՐՆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-11-2014، 16:13)*محمد طاها* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هـــع ضعف نگاه
شما هایی که حجابتون رو رعایت نمیکنین
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به خاطر اینکه ضعف نگاه دارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میشه شما ضعف نگاهو واسه من معنی کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی شما فکر میکنی اونقدر واسه دخترا مهمه که 4 تا پسر....نگاهشون کنن؟؟!
بحث با کسایی مثل شما با اون طرز فکرتون بی فایدس
همین الان اعلام میکنم این شخص از تعصب حرف زده
شما جدی نگیرش
(20-11-2014، 14:54)૭૦૦ძ ૭ɿՐՆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-11-2014، 16:13)*محمد طاها* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هـــع ضعف نگاه
شما هایی که حجابتون رو رعایت نمیکنین
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به خاطر اینکه ضعف نگاه دارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میشه شما ضعف نگاهو واسه من معنی کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی شما فکر میکنی اونقدر واسه دخترا مهمه که 4 تا پسر....نگاهشون کنن؟؟!
بحث با کسایی مثل شما با اون طرز فکرتون بی فایدس
همین الان اعلام میکنم این شخص از تعصب حرف زده
شما جدی نگیرش