امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.71
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

دوستانی که مخالف حجاب هستن بخونن!!!!

زن زیباست ... دوست داره زیبایی هاش نمایان باشه ... حقیقتا کیه که نخواد؟!؟!؟ اعتراف می کنم !! یکی من !!! خود تو دوست نداری بگن طرف چقدر مثلا اندام قشنگی داره؟
یکیشم من. من دخترم ولی حتما دوست دارم زیبا باشم و دیگران منو زیبا ببینن. این احساس رو خدا تو وجود انسان قرار داده. اگه هم کسی این احساس ( دوست داشتن زیبا بودن ) رو سرکوب کنه داره، با قوانین خدا مقابله میکنه. حتما این جمله رو شنیدید:  (والله جمیل و یحبّ الجّمال) اگه غیر از این باشه انسان باید شک کنه. خدایی که طبیعت رو به این زیبایی خلق کرده، ستاره ها و آسمان رو به این زیبایی آفرید، غیر از اینه که خودش هم زیبا باشه؟
همه باید دوست داشته باشن که زیبا باشن ولی باید تو وجود خودمون هر دو نوع زیبایی رو داشته باشیم. هم زیبایی جسمی و هم معنوی. تو احکام خدا هم خودتو زیبا کردن منع نشده. مثلا آرایش کردن زن منع نشده. ولی میگه در جای خودش ازش استفاده کن. کی میگه مثلا اگه تو یه جمع زنونه هستی خودتو زیبا نکن. خوش تیپ نباش. هر کاری به جای خودش درست و کامل هست وگرنه افراط و تفریط  همراه خودش میاره.
دوستانی که مخالف حجاب هستن بخونن!!!!
 سپاس شده توسط ALI REZA J ، yujymy ، armin van buuren

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: دوستانی که مخالف حجاب هستن بخونن!!!! - خخخخ - 16-11-2014، 17:36

موضوعات مرتبط با این موضوع...
Star آیت‌الله یزدی: مخالف شادی مردم نیستیم/ د‌ر برخی کنسرت‌ها رقاصی را رواج می‌دهند‌
  سخنان گهر بار زئوس درباره حجاب.
  ۹ مهارت طلایی برای ترغیب دختران به رعایت حجاب
  فلسفه حجاب زن‏ان در اسلام چیست؟
  حجاب و عفاف از منظر امام علی بن موسی الرضا(ع)
  رابطه پوشش با حجاب
  آثار حجاب
  حجاب و چشم دل
  حجاب مردان
  کار به اون جا رسیده که انتظار ما رو هم مسخره میکنن+یه جمله از حجاب برا با لیاقتاش!!!

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان