06-11-2014، 18:14
(06-11-2014، 18:05)undefined نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-11-2014، 18:03)ܜܓܨჯSpɨt Iñ BlastéĐ Lɨféჯ ܜܓܨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مگه احسان بیاد که یکی مارو تحویل بگیره (:
نَگو اینو :||||
من بعد تُ اومدم تُ باس منو تحویل میگرفتی نَ من :|
بی ادب -__-
خوبِ حالا همیشه تحویلش میگیرم آ -_-
:|
شوخی کردم باووو (:
تحویلت گرفتم رسیدش هم دادم به آغاتون

(06-11-2014، 18:09)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دست بنده خدا چیکار میکنه آخه .__.
(06-11-2014، 18:05)ܜܓܨჯSpɨt Iñ BlastéĐ Lɨféჯ ܜܓܨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دس ایسانه:v
(06-11-2014، 18:00)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-11-2014، 17:59)ܜܓܨჯSpɨt Iñ BlastéĐ Lɨféჯ ܜܓܨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.پیش حاج خانوم جا نذاشتین?:v
(06-11-2014، 17:56)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تحول بود:v
فیس بوکی بازی دراوردیم خز کنیم:v
اسم این شبکه های اجتماعی بیگانه که میاد من اصن یجوری میشم
اون تسبیح من دوباره کجا جاموند؟
نه بابا حاجیه خانوم به این چیزا کار نداره ((=
ایسان تسبیح اغا رو پس بده
فک کنم دسته فرمانده قرارگاه مونده
بذار بیسیم بزنم به بچه های بالا (: