03-11-2014، 19:03
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مواد لازم :
5 تا 6 عدد متوسط
تخم مرغ
7 عدد
گوجه فرنگی
یک عدد متوسط
هویج
یک عدد بزرگ
فلفل دلمه سبز و رنگی
از هر کدام یک عدد
قارچ
150 گرم
ژامبون خرد شده یا گوشت چرخ کرده
50 گرم
نخودفرنگی بخارپز شده
یک فنجان
زرشک ، روغن و نمک و فلفل
به میزان لازم
جعفری خرد شده
2 تا 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
ابتدا سیبزمینی، هویج، قارچ و یک عدد از فلفل دلمهها را نگینی خرد و آنها را سرخ کنید. گوجه را هم خرد کرده همراه ژامبون یا گوشت چرخکرده، نخودفرنگی بخارپز شده و تخممرغها و جعفری خرد شده و نمک و فلفل و زرشک با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود. در یک ماهیتابه مناسب مقداری روغن بریزید و آن را داغ کنید. مواد مخلوط شده کوکو را بلافاصله در روغن داغ بریزید و روی آن را صاف کنید.
گوجه خرد شده و فلفل دلمه رنگی خرد شده را روی کوکو بریزید و بعد ماهیتابه را در فر از قبل گرم شده به مدت 40 دقیقه در طبقه وسط فر، با حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار دهید. کوکو کاملا پف کرده و آماده شده را برش بزنید و در دیس مناسب بچینید و اطراف آن را با خیارشور و زیتون تزئین کنید.