02-11-2014، 23:29
(02-11-2014، 23:27)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-11-2014، 23:26)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نقل قول: ^____________________^کجا؟
نزدیک بود بفدم زمیـــن >_<
عه >_<
^_^
دآشتم از ذوق غلط می خوردم .. بعد نزدیک بود از رو صندلی بفتم :||
قلبم اومد تو دهنم :|
من خیلـی جون عزیز شدم تآزیگیــآ :|
((:
(02-11-2014، 23:26)ܜܓܨჯSpɨt Iñ BlastéĐ Lɨféჯ ܜܓܨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-11-2014، 23:23)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-11-2014، 23:17)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-11-2014، 23:14)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شیوآ و حسن و هـآنیه ._. ..
من شیطونم .. ؟! (.. )
نه تو جوجو منی
^____________________^
نزدیک بود بفدم زمیـــن >_<
عه >_<
^_^
(02-11-2014، 23:17)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-11-2014، 23:14)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من شیطونم .. ؟! (.. )
شیطون نیستی
خیلی شادی!
^_^
زنده بـآد شـآدی ^.^*!
(02-11-2014، 23:17)ܜܓܨჯSpɨt Iñ BlastéĐ Lɨféჯ ܜܓܨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من شیطونم .. ؟! (.. )
.__.
کی گفته؟؟؟
هیم .. یه دخدره گف نه که تو اصن شیطون نیستی .. :|
._.
بعد من هنگ کردم موندم تو کف غلط خوردم .-.
میخواستم ببینم کی گفته که به خاطر این حرف درستش ازش تشکر کنم ^_^
:||||||||||||||||||||||||
فک کردم الآن میگه نه اصنم شیطون نیستی :|
من به ایـن مظلومی (..*)
یکی تو مظلومی یکی من