29-10-2014، 19:20
نان برساق ترکیبی از شیر
مواد لازم
• 8 پیمانه آرد
• یک پیمانه شکر
• 2/3 – 1 پیمانه روغن حیوانی
• 2 قاشق چایخوری بکینگپودر
• 1 قاشق چایخوری زردچوبه
• نصف قاشق چایخوری نمک
• 2 پیمانه شیر
• یک پیمانه گردو آسیاب شده
• یک پیمانه توت خشک آسیاب شده (یا شکر)
• ۳ – ۴ قاشق غذاخوری پودر دارچین
• ۲ قاشق غذاخوری رازیانه
• ۱ – ۲ عدد زرده تخممرغ
• سیاه دانه یا کنجد
طرز تهیه برای این شیرینی
1. در کاسه متوسطی، آرد، نمک، شکر، بکینگپودر، رازیانه و زردچوبه را با یکدیگر مخلوط کنید. سپس روغن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد یکدست شوند.
2. شیر اضافه کنید و حدود 10 تا 15 دقیقه ورز دهید تا خمیر صاف و یکدست شود. در صورت نیاز می توانید شیر بیشتری اضافه کنید .روی خمیر را با پلاستیک بپوشانید، یک دستمال تمیز روی ظرف بیندازید و حدود ۲ ساعت در جای گرم قرار دهید تا خمیر اصطلاحا برسد.
3. از خمیر گلوله ای به اندازه یک سیب درختی بردارید و کف دست باز کنید. داخل آن را با دو قاشق غذاخوری گردو و توت خشک آسیاب شده و دارچین پر کنید. لبه های خمیر را به هم بیاورید و خمیر را کف دست قلقلی کنید، سپس روی تخته توسط وردنه به شکل بیضی یا گرد با ضخامت یک و نیم سانتیمتر پهن کنید.
4. در آخر، در کاسه کوچکی زرده تخممرغ را هم بزنید و آن را با قلممو روی نان ها بمالید. سیاه دانه یا کنجد بپاشید و به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا سطح نان ها طلایی شوند.
مواد لازم
• 8 پیمانه آرد
• یک پیمانه شکر
• 2/3 – 1 پیمانه روغن حیوانی
• 2 قاشق چایخوری بکینگپودر
• 1 قاشق چایخوری زردچوبه
• نصف قاشق چایخوری نمک
• 2 پیمانه شیر
• یک پیمانه گردو آسیاب شده
• یک پیمانه توت خشک آسیاب شده (یا شکر)
• ۳ – ۴ قاشق غذاخوری پودر دارچین
• ۲ قاشق غذاخوری رازیانه
• ۱ – ۲ عدد زرده تخممرغ
• سیاه دانه یا کنجد
طرز تهیه برای این شیرینی
1. در کاسه متوسطی، آرد، نمک، شکر، بکینگپودر، رازیانه و زردچوبه را با یکدیگر مخلوط کنید. سپس روغن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد یکدست شوند.
2. شیر اضافه کنید و حدود 10 تا 15 دقیقه ورز دهید تا خمیر صاف و یکدست شود. در صورت نیاز می توانید شیر بیشتری اضافه کنید .روی خمیر را با پلاستیک بپوشانید، یک دستمال تمیز روی ظرف بیندازید و حدود ۲ ساعت در جای گرم قرار دهید تا خمیر اصطلاحا برسد.
3. از خمیر گلوله ای به اندازه یک سیب درختی بردارید و کف دست باز کنید. داخل آن را با دو قاشق غذاخوری گردو و توت خشک آسیاب شده و دارچین پر کنید. لبه های خمیر را به هم بیاورید و خمیر را کف دست قلقلی کنید، سپس روی تخته توسط وردنه به شکل بیضی یا گرد با ضخامت یک و نیم سانتیمتر پهن کنید.
4. در آخر، در کاسه کوچکی زرده تخممرغ را هم بزنید و آن را با قلممو روی نان ها بمالید. سیاه دانه یا کنجد بپاشید و به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا سطح نان ها طلایی شوند.