26-10-2014، 21:40
(20-10-2014، 22:17)saeedrajabzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مقاله یی که همش غلط و دروغ باشه خیلی بهتر از این مقاله هاس
(20-10-2014، 21:43)Hitchcock نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اره درستش همینه که تو میگی! باید توضیح میدادم...
رجب به نظر من که نباید میذاشتیش وقتی قبولش نداری یا حداقل اون دسته بندی مسخره رو ازش حذف میکردی یا حداقل دیدگاهتو توضیح میدادی جاهایی که به نظرت اشتباهه
وقتشو ندارم بیست سی خط تایپ کنم محمد جان
گذاشتمش بچها درموردش بحث کنن اگه فرصت داشتم کوتاه جواب بدم که ماشاالله اونا مشغلشون از من بیشتره
تو نظرتو بگو حالا...
کدوم قسمتاشو قبول نداری؟؟؟
البته این نوع مقاله ها اکثرا یه اطلاعات پایه ارائه میدن
بعد لا ب لای اون حرفای خودشونو به خورد خواننده میدن!
برا همین نمیشه گفت همش چرته .-.
نویسنده همچین مقالاتی واقعن مخاطبشو خر فرض میکنه
کاش لابه لاش بود. میاد از رپ تو آمریکا صحبت میکنه که کاملن ضد سیستم عمل میکنه و انتقادای جدی به ساختار اجتماعی و اقتصادی و 30ا30 اونجا وارد میکنه
به رپ فارس که میرسه رپر فقط باید به یه سری از مسائل تثبیت شده اجتماعی مثل اختلاف طبقاتی بسنده کنه و کاری به ریشه و سیستم نداشته باشه.
اینجوری میشه که تو اون تقسیم بندی رپرایی که فقط به فقر میپردازن میشن کسایی که رپ رو بهتر شناختن در حالیکه رپ آمریکایی چند خط بالاتر خیلی هم خوبه که به نظام و ریشه ها میپردازه