25-10-2014، 22:54
(25-10-2014، 22:52)ALI REZA J نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.:cool::p319:
(25-10-2014، 22:50)~~SARA:HIVA~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-10-2014، 22:48)ALI REZA J نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هيچ، من كه تا فردا صبح هم حرف بزنم بازم شما حرف خودتونو ميزنيد...
(25-10-2014، 22:45)~~SARA:HIVA~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-10-2014، 22:42)رویا... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شما ميگيد اجباريه كسي رعايت ميكنه؟؟؟
باور کن اجباره
عزیزم بی سوادی که خوب معلومه نیستی این مطلب نیاز نداره که تو بری یه عالمه تحقیق کنی
توی کتاب دین و زندگی هست
در ضمن بفهم وببین که دار چی می گی خدایی نکرده یه نفر نیاد حر ف ها تو رو بخونه که روش تاثیر منفی بزاره اگه اون به خاطر حرف تو سست بشه بدون که تو هم باید تو اون دنیا به خاطر حرف های نسنجیدت مجازات بشی
در ضمن شما که داری می گی اجبار نیست حرفت رو بایه مدرک معتبر یا یه آیه ثابت کن
لطفا...
روي زمين خدايي چند درصد رعايت ميكنن..
(25-10-2014، 22:43)ALI REZA J نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
باز برگشتید ب صفحه قبل.بحث علاقه نیست خانوم.بحث دستور خداس.حرف خداس ک باید اجرا شه.من نگفتم اونو ، ک بگی دوس ندارم حرف علیرضای دیوانه رو گوش کنم.خدا عالمه.همینطوری نگفته حجاب.خدا حکیمه.حرفش دلیل داره.
دقت کنید ک حرفای قبلی تکرار نشن خاهشا.
تو ماه رمضون ساعت 1ظهر دوس نداری ی لیوان آب بخوری ک جیگرت حال بیاد.اما چون دستور خداس نمیخوری تا وقتش برسه.(البته اگه روزه میگیرین)
یعنی چی؟
من ب جز دوس ندارم حرف دیگه ای ازت نشنیدم خانوم سارا خانوم.
بگو جا زدم.حرفی ندارم ک منطقی جوابتو بده.چرا بهونه میاری عزیزم؟