23-10-2014، 13:42
(23-10-2014، 13:40)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-10-2014، 13:37)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-10-2014، 13:35)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تو ام بزن نیکی...
(23-10-2014، 13:33)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-10-2014، 13:31)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نزن...-.-
-_- بــ جون هــانیتــا ی کلمــِ حرفــ نمیزنمــ باهاتــ دیگـــ آ
مسخــرـِ بــازی در نیــاد |:
ممنونت میشم._.*
بــاشـــِ ..
اینجـــوری راحـــتی !!
دوسـتــای صمیمی قبـلا مــارو (: !
b.f.f تــو بزن حــانیــِ !!
-_- ...
اونورشم بنویس...من بخاطر این دخدر..به دوستم ،به زبون بی زبونی گفتم خفه!اینی که میگی دخدر..دوس منه...
|:
نیکی دوســت صمیمیــ بــود ...
اونمــ رفــــت !! (:
ترجیـــح میدمــ اسمــ کسیـُ ننویسمــ بیوگـرافی الـانمــ منــاسـب تــرـه (: !!
بعدمــ داشتمــ شوخی میکردمــ .. ظرفیـتت اومــدِ پــاییـن ||:
(23-10-2014، 13:40)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-10-2014، 13:38)darya-aram نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نیکی..بچه؟
(23-10-2014، 13:37)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-10-2014، 13:35)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تو ام بزن نیکی...
(23-10-2014، 13:33)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نزن...-.-
ممنونت میشم._.*
بــاشـــِ ..
اینجـــوری راحـــتی !!
دوسـتــای صمیمی قبـلا مــارو (: !
b.f.f تــو بزن حــانیــِ !!
-_- ...
اونورشم بنویس...من بخاطر این دخدر..به دوستم ،به زبون بی زبونی گفتم خفه!
بس کنین مگه شماها بچه این !؟! -.-
هع...این حرفی که زد...برا من...به عنوان بهترین دوست..یخده شکننده بود..!
محض رضای خدا بس کنین -.-
دوستیارو بخاطر این چیزای بی اهمیت از بین نبرین -.-