19-10-2014، 20:10
(19-10-2014، 20:07)☻☺ ✘ AngeL ✘ ☻☺ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اها
(19-10-2014، 20:03)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-10-2014، 20:02)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-10-2014، 19:59)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
.-. ..
من میخواهم یاری برسانم ( :| )--+
جیغغ مرسی ^_^
(19-10-2014، 19:59)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینا رو برات نگفته بودم ایسان?:||
چرا دیگه گفته بودی :|
(19-10-2014، 20:00)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
منم هستم اگه مرضی نتونست(:
معنی اسمت خیلی قشنگه پارادایس!(:
یعنی بهشت!
اسم مستعاره!?
باشه باشه فقد صب کُنید من علوممـ رو تموم کنم :|
-_- قشنگِ ک قشنگِ خُ -_-
._.
از ایسان که قشنگتر نیس(:
(19-10-2014، 20:03)☻☺ ✘ AngeL ✘ ☻☺ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من اولین بار پردیس خوندم:|
(19-10-2014، 20:00)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-10-2014، 19:58)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اهورا حلشون کرد -____-
هیهیهی .___.
خُ دیگه کی میخواد ب من کُمک کُنه سوالای دیگه عربیم رو بنویسم ؟ ^_^
:|
منم هستم اگه مرضی نتونست(:
معنی اسمت خیلی قشنگه پارادایس!(:
یعنی بهشت!
اسم مستعاره!?
بلی ایران اجازه نداده بذارم چون واژه انگیلیسه .-.
ولی همه ب این نام میشناسن وصدامیزنن *_*
اخه قبلا pardis بودی دیگه(:
بعد فهمیدم پارادایسه!
البته الان اسمت عوض شد نشناختم
اسم تو شناسنامم پردیسه =)
پردیسم همون بهشته?