به جهنم فقط پیشرو تتل دیگه ادم نیس
(17-10-2014، 10:59)سلنا جوووووووووووووووووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خفه شو تتتلو هیچی نیس الان پیشرو هس با زد بازی:angry2:
(16-10-2014، 21:31)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خفه شو احمق بی شعور
اهنگاش کیفیت نداره!
هواداراش رو از دست داده..
دیر یا زود باید میرف
(16-10-2014، 21:40)اوا** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خفه شو
بهتر که رفت راحت شدیم...
(16-10-2014، 21:42)عشق لامبورگینی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ببین یه کاری میکنم که تو ام بری
آخ جون رفتتتتتتتتتتتتت :2gw1::L28::498:
(16-10-2014، 22:18)عشق لامبورگینی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تو ساکت شو
زده بود نصف ملت ایران رو افسرده کرده بود بااااوووووو
(16-10-2014، 22:42)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تو توجه نمیکنی به بقیه چه ربطی داره اقای نخود اش
کسی دیگه به آهنگ هاش توجه نکرد .
مشکل هم از خودش بود .. !
ساسی مانکن از اون آهنگ جلف بیرون اومد و شروع کرد
به خوندن آهنگ های عاشقانه که من خیلی بهش احترام میذارم
که از حالت های بچگانه اومد بیرون .
ولی امیر تتلو هنوز هم هیچ فرقی نکرده |:
و یه جورایی این هر هفته آهنگ دادناش بی مزه شده
و همه از اون جو آهنگ قبلی بیرون میان و دیگه با آهنگ جدید
ارتباط برقرار نمیکنن
+
منبع نداری دوست عزیز (:
بابا بعد از اهنگ نگفته بودی کلی دیگه داد