(15-10-2014، 16:27)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-10-2014، 16:24)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آواتار و امضام همیشه تک بودن (._.)
(15-10-2014، 16:23)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عکس :|
(15-10-2014، 16:22)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.(._.)--+
(15-10-2014، 16:20)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.از عکس هم می ترسین ؟ :||||
دارم به این فک می کنم که آواتاره بعدیت چ شکلی خواهد بود .__.
خودت نمی ترسی از اینا :|
(15-10-2014، 16:20)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اونو بده به من >_<
یکی دیگه هم بود ..
اون خیلی توپ بود ._. ..
ولی من خوشم نیومد -_-
________
اقا من ازین قاصدک ( اسمش قاصدکه ؟ :| ) ک توی امضاته خیلی دوست دارم ^_^
بی جا ازشون ببینم کنترل خودمو از دست میدم .-.
(15-10-2014، 16:24)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نقل قول: خودشو ف**** :>-_-
منظورم FU نبود :|
منظورم FA بود :>
:|
نکته آواتار دقیقا همون بود :|||
بدش میگمممم >_<
ما اینیم دیه :>
(15-10-2014، 16:27)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اره ..
(15-10-2014، 16:26)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نویسنـده شد بِلَخـره یا نه ؟ D:
(15-10-2014، 16:25)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-10-2014، 16:21)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-10-2014، 16:18)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
وای اینجـآ چیــــقد اَوض شـُده !!
دکواراسیونش عوض شده ؟ اخه چی عوض شده ؟ :|
اها.. فونت نوشته های شیوا :/
اون فلش خوره بالا عوض شـده !!
همه ام عوض شدن .. نویسنده و مدیر شدن !
آخـــی چقد دلم براشن تنگ شده بود !
مرضیه هنوزم هـَس ؟؟
اره ! :>