14-10-2014، 15:36
(14-10-2014، 15:33)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-10-2014، 15:31)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
با تو بودم اتفاقا ._. ..
دوست دارمی ^_^* ..
من خیلی خیلی خیلی بیشتر ^_^* 3>
._.
هیعهیعهیع ^_^ ..
راستی رمز گالریتُ عوض کردی ؟ ._.
(14-10-2014، 15:33)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-10-2014، 15:31)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-10-2014، 15:28)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-10-2014، 15:26)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-10-2014، 15:25)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نه ._.
آخی ._. ..
چرا ؟ ._.
عشقم ؟ ^_^
امسآل نهآیی دارم میخوآم درس بخونم نمیشه :|
شونآت اسلامی رو رعآیت کن خوآهر ارزشی :d
بیا من این همه درس میخونم به کجا رسیدم ؟ :|
سر دو صدم داشتم اخراج میشدم واسه همیشه :| ..
نیشتو ببند خفه شو -_- ..
با نورا بودم :| ..
چه خوشحال شد P: ..
|:
اینجور نبآش <:
نه خوشحآلم نشدم :V
من چن وقته توی خفآشُ میشنآسم ! ؟ :cool:
چه جور باشم ؟ {:
آها .. ذوق مرگ شدی ؟ :V ..
آم .. 1 سال و 3 ماه :V .. :|
احمت هرچی دارم سعی میکنم تو رو به یه حیوون نسبت بدم نمیشه :/ ..
خودت بگو شبیه چی هستی ؟ :|
._.