12-10-2014، 18:03
ن ميتوانم تو را دوست داشتہ باشم يا از تو متنفر باشم.. من ميتوانم سكوت كنم , نادان و يا دانا باشم , چرا كہ من يك انسانم , و اينہا صفات انسانے است , و تو هم بہ ياد داشتہ باش من نبايد چيزے باشم كہ تو ميخواهے ؛ من را خودم از خودم ساختہ ام , تو را ديگرے بايد برايت بسازد ؛ منے كہ من از خود ساختہ ام آمال من است , تويے كہ تو از من ميسازے آرزوهايت و يا كمبودهايت هستند ؛ لياقت انسانہا كيفيت زندگے را تعيين ميكند نہ آرزوهايشان و من متعہد نيستم كہ چيزے باشمكہ تو ميخواهے و تو هم ميتوانے انتخاب كنے كہ من را ميخواهے يا نہ , ولے نميتوانے انتخاب كنے كہ از من چہ ميخواهے.. ميتوانے دوستم داشتہ باشے همينطورے كہ هستم , و من هم.. ميتوانے از من متنفر باشے بے هيچ دليلے , و من هم..؛ چرا كہ ما هر دو انسانيم ؛؛ اين جہان مملو از انسانہاست ؛ بنابراين اين جہان ميتواند ھر لحظہ مالك احساسے جديد باشد.. تو نميتوانے برايم به قضاوت بنشينے و حكمے صادر كنے , و من هم..؛ قضاوت و صدور حكم تنہا بر عہدۂ نيرو ماورايے خداوند است.. دوستانم مرا همينطور مييابند و ميستايند.. حسودان از من متنفرند ولے باز ميستايند.. دشمنانم كمر بہ نابوديم بستہ اند و بازهم ميستايندم ؛ زيرا كہ من اگر قابل ستايش نباشم نہ دوستے خواهم داشت , نہ حسودے و نہ دشمنے و نہ حتے رقيبے..؛ من قابل ستايشم , و تو هم.. اگر ديدہ ات بہ اين دست نوشتہ افتاد بہ خاطر بياور كہ آنہايے كہ هر روز ميبينے و مراودہ ميكنے همہ انسان هستند و داراے خصوصيات يك انسان ؛ با نقابے متفاوت , اما همگے جايزالخطا..؛ نامت را انسانے باهوش بگذار اگر انسانہا را از پشت نقاب هاے متفاوتشان شناختے..! - و يادت باشد