10-10-2014، 21:02
(10-10-2014، 21:00)~×oLtOoN$×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.گفتم نمی شه >_<
(10-10-2014، 20:56)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تاریخ نرم افزار
(10-10-2014، 20:53)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.O_o
(10-10-2014، 20:48)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلاین
واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای
سلام عشقققققققققم
خوبی؟
اراک خوبه؟
رفتی اصلا؟.-.
چه خبر؟
دلم برات تنگ شده بود=)
دیگه به ما سر نمیزنی! =(
(10-10-2014، 20:56)~×oLtOoN$×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چرا خب؟ مشکلت کجاس؟
(10-10-2014، 20:55)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عرق کرم ریختم تا این ستاره هارو ب دست بیارم
(10-10-2014، 20:52)~×oLtOoN$×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من نمی تونم >_<
برم صلوات رفت نتونستم بشم
حالا شاید تو بتونی..
ارزوی موفقیت:|
ما میمیریم .-.
روزی صد تا تایپیک میزدم نامردا باز بام مخالفت میکنن
کودوم بخش؟
اول ک گفتم نرم افزار گفتن کوچیکه نوینسده نمیگیریم براش
گفتم تاریخ گفتن اخلاق نداری هر دفعه ی چی گفتن-__-
ما میمیریم...و در نهایت بازگشت همه ی ما به سوی اوست .-.