29-09-2014، 14:06
(26-09-2014، 20:40)ریحانا 001 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.oh my gosh
(25-09-2014، 16:28) PISHY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-09-2014، 15:14)ریحانا 001 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-03-2014، 18:48) درسا11 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آفرین آفرین کاملا باهات موافقم
من زیاد باهاش حال نمی کنم .......ریحانا یه چیز دیگست
سلنا اصن سلب خوبی نیس صدا ک اصن نداره فقط یه ذره خوشگلی داره تمام معروفیتشم مدیون جاستین بیبر کلا خیلی عقده ای و دروغگو عه
اگ مشکلی داری لازم نیست ک نظر بدی
نه فقط خواستم نظرم رو بگم
(25-09-2014، 21:05) ~SHAwTY GiRL~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ببخشید انگار مشکل از منه
(25-09-2014، 15:14)ریحانا 001 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-03-2014، 18:48) درسا11 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آفرین آفرین کاملا باهات موافقم
من زیاد باهاش حال نمی کنم .......ریحانا یه چیز دیگست
سلنا اصن سلب خوبی نیس صدا ک اصن نداره فقط یه ذره خوشگلی داره تمام معروفیتشم مدیون جاستین بیبر کلا خیلی عقده ای و دروغگو عه
هـع افعــآل معکـوس
سلنــآ جـز محبـوب و بهترین سلبـآ از نظـر خیلی آدمـآ تاکید میکنم آدمــآ شنآختـه شده
نظرتم واس خودت محترمـه
یه ذره خوشگلـی بی آرآیش جز 3 نفر اولـه
حالا چه برسه با آرآیش
همه پسـرآ گفدنـ صدآـی سلنـآ مآرو فقد آروم میکنـه
ببین خوشگـل سلنـآ از 7 سآلگـی تو تلوزیون میدرخشید جآستین همون اولا که اومد خیلی دآغون بود سلنا آدمش کرد
که شد جـآستین الان
والا برو بسرچـ گندآشو ببین وختی بآ سلنـآ نبود
وختی میبینی اینجـآ راجع به سلنـآس لدفـن جمـ کن خودتـو از این سط
فک کردم آدمای باشخصیت و با جنبه ای تو فلشخور هستن
ولی با دیدن نظرت فهمیدم اشتباه کردم
هسـدن ولـی نیآزی نمیبینن در مقآبل توهینــ توهینـ نکن
گرچـه من فقد موضوعو باز کردم
نه توهین
اشتبآهو خیلی وخته کردی از همون موقعی که میای تو فن پیچ یکی شعورتو میبری زیر سوال
وختی میبینی اینجا فن پیچ سلناس توهین نکن هیتری بگو بدم میاد
بعدشم من با شما نبوددم با اون چون شما گفدی من باش حال نمیکنم و نظرتونم محترمه
من با اون خوشگـله بعد شمـآ بودم
به خودت نگیر