25-09-2014، 22:39
(25-09-2014، 22:37)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-09-2014، 22:35)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-09-2014، 22:34)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه خودم دیدم دیروز با کیانا امروز یاسمین (.. )
(25-09-2014، 22:33)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-09-2014، 22:32)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آیم هیـِــر .-.
هی .. شما همونی نیستی ک روزی ی بار بی اف اف عوض میکنی ؟ =)
نه خـآنوم اشتبـآ گرفدی .-.
اگـه دقت کنی یـآسمین خیلی وقته تو عنوآن کـآربریمه ._.* .. کیـآنـآم هر روز یکی رو به بی اف افش اضـآفه میکنه .. خسته شدم .. چون برآش ثـآبت نبودم .. پس با بر داشتنش خواسدم بهش ناراحتیمو ابراز کنم .-.
.. ؟!
آقا نگید فضولی می کنم خداییشم اصلا نظرات هیچکس رو نخوندم فقط چشم بهش میافتاد دیگه کلا نمی خوندم!
ولی چند بار مال شمارو ک دیدم همش دیس لاو بوده اگ فضولی نیست می شه بگید چ خبره چون هرچی دختر اومد باهاش در مورد این بحث حرفیدید!