(22-09-2014، 21:27)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کیانا تو خودت پدر نداری از زیر بته به عمل اومدی اونوخ رفتی مهنازو از پرورشگا برداشتی اوردی ؟ vvvVvv:
(22-09-2014، 21:24)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.امیرحسین ؟ ::v
تینا بیا این پسره رو عقد من
_
لامصب باید تو گینس ثبت بشه *.-.*
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/gc4ahivhiupfldz5zwyb.png
اون موقع من بدبخ بی پدر نبودم :||
(22-09-2014، 21:27)آرامش نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-09-2014، 21:25)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.پس چرا من تورو میشناسم؟؟؟
(22-09-2014، 21:22)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-09-2014، 21:17)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.این چی میگه ؟ -_-
مـآمـآن من حـآضرم حـآمت بـآبـآم شه .-.
کیا مگه تو مادره این مهنازی ؟v:
مهناز نَوَمه ؟ *.__.
او مای گآد *._.*
عـآره .-.
(22-09-2014، 21:22)آرامش نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مهناز تو سیما رو میشناسی؟؟
نـه :|
نمیدونم .. :|