اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable - Line: 865 - File: showthread.php PHP 7.4.33 (Linux)
File Line Function
/showthread.php 865 errorHandler->error

نظرسنجی: چه مقطع تحصیل میکنید؟
دبستان
راهنمایی(متوسطه)
دبیرستان
[نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

تحقیق و پژوهــش ویژه کلآس هشتمــی هـآ.. ! -.-

سلام دوستان
همونجور که میدونید مدرسه ها خیلی نزدیکه.خیلی خیلی نزدیک(اشکال نداره.این سال نیز بگذرد.گریه نکنید)
یکی از تکلیفامون که از نظر معلما خیلی مهمه تحقیقه.به راستی که واقعا به یادگیری کمک میکنه به شرطی که براش زحمت بکشی که دیگه جدیدا همه دانش آموزا با اومدن اینترنت کار خودشونو با یه کپی پیست راحت کردن.اول میرن یه سرچ میکنن و چند تا مطلب میخوننو یکیشو انتخاب میکنن.
اینجا هر کی دلش میخواد میتونه پست بذاره ولی هرچی دلش میخواد نه.
من این تاپیکو زدم چون دلم میخواد هر موضوعی که درموردش تحقیق کردم رو بزارم.میخوام اون مطلبی که به عنوان تحقیق مدرسم انتخاب کردم رو بزارم اینجا تا اونایی که هم سنم هستن دیگه زحمت سرچ رو نکشن.البته اگه کاربران دیگه هم دوست دارن همکاری کنن اشکال نداره من خیلیم ممنونشون میشم.
خب شما که میرید کپی پیست میکنید یه کپی پیست دیگه هم اینجا بکنید.
فقط یه مدل دیگه.همین بالا این گوشه که نوشته "پاسخ جدید" رو بزنید.عنوانش که عنوان این تاپیک هست رو پاک کنید بعد عنوان تحقیقتون رو بزنید(مثلا تحقیقتون اینه:زندگی نامه پیامبر.تو عنوان همون رو بنویسید.)بعد هم که میاید پایین میخواید مطلب بنویسید اول پایتون رو بنویسید (مثلا پایه هشتم). بعد اسم کتاب (مثلا دینی) بعد صفحه ی کتاب که تحقیقتون رو نوشته. و بعد باز هم عنوانی که در موردش تحقیق کردید و در مطلبتون.اگه هم تحقیقتون تو کتاب نبود و معلمتون با توجه به درستون بهتون تحقیق گفته بود همون عنوان رو فقط بنویسین و پایه.
حالا بچه های فلشخور اول بیان به این تاپیک سر بزنن بعد اگه موضوعی برای تحقیقشون اینجا نبود برن سرچ کنن و بعد همون مطلب انتخابیشون رو لطفا به صورتی که بالا توضیح دادم بزارن اینجا تا بقیه هم پایه ایاشون ازش استفاده کنن.
هیچ کس هم که نیاد تو این تاپیک  پست بزاره خودم میذارم پس هشتمیا که فکر نکنم کمم باشن میتونن به دلشون صابون بزنن.
در ضمن اینجا تمامی پست ها باید تحقیق باشه و لطفا کامنتایی مثل مرسی دستت درد نکنه و اینا نزارید چون همین ها هم اینجا اسپم حساب میشه.
ممنون از اینکه به تاپیکم اومدید و من باز هم تو این تاپیک پست ارسال میکنم پس باز هم به اینجا سر بزنید.
شروع کار:شروع مدرسه ها
گمشده این نسل اعتماد است نه اعتقاد! اما افسوس ک نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!!!!!!!
پاسخ
 سپاس شده توسط "تنها" ، ஐற£ℒἶ†дஐ ، ღSηow Princessღ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ♪neGar♪ ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، سارا دوست عاطی جوجو ، zaynab ، ᖇᗩᖺᗩ ، نساء ، First Star ، پری خانم ، しíþ ßしâçk ، DARK.H ، ._NeGiX_. ، # αпGεʟ ، || Mιѕѕ α.η.т || ، مانیا مانیا ، omidkaqaz ، †cυяɪøυs† ، erfan-shahbaZ ، Jєιяαη ، ʜɪᴅᴅᴇɴ ، sober ، ρυяρℓє_ѕку ، 83 pooneh ، М Δ ђ ΐ ą ، ყ_ʍ
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
تحقیق و پژوهــش ویژه کلآس هشتمــی هـآ.. ! -.- - Nasim 13 - 21-09-2014، 14:18
کاربرد های قهوه - Nasim 13 - 28-09-2014، 14:23

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  کتاب انتخاب من مهروماه (ویژه انتخاب رشته کنکور)
Biggrin با چه رتبه ای چی قبول میشم ؟ (ویژه انسانی)
  سایت پردیس های دانشگاه فرهنگیان ۳۱ استان کشور (ویژه اطلاعیه ثبت نام )
  به چه نمراتی اعتراض کنیم؟ ( ویژه امتحان نهایی)
Star2 ♧ زبان انگلیسی : ویژه کنکور زبان خارجه 1403
Humanfemale آزمون های آزمایشی رشته انسانی | ویژه کنکور ۱۴۰۳
  دفترچه سوال کنکور انسانی(ویژه دارندگان مدرک علوم و معارف اسلامی) تیر 1403
Minioni PDF کتاب های رشته انسانی | ویژه کنکور 1403
  جهاد تبیین را برای یک دهه هشتادی توضیح دهید؟ ( ویژه گزینش فرهنگیان )
  موضوعات بحث گروهی ( ویژه مصاحبه فرهنگیان)

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان