20-09-2014، 12:18
در شرایطی که همه حواسها به بازی ردهبندی جام جهانی معطوف بود، شکیرا این عکس را در صفحه فیسبوکش قرار داد و چند دقیقه بعد آن را حذف کرد! این تصویر، همسر پیکه را در ورزشگاه ماراکانا محل بازی فینال جام بیستم نشان میدهد. او یکی از هنرمندانی است که در مراسم اختتامیه در این استادیوم اجرا خواهد داشت.
عکسی که از صفحه
اما همسر جرارد پیکه تصمیمش را گرفته و بعد از حذف عکس قبلی، تصویر زیر را در صفحه شخصیاش درج کرده است. جالبست بدانید که شکیرا پیش از این گفته بود که شوهرش بسیار غیرتی است!!
شکیرا در مورد عکسی که میخواست از خودش در ورزشگاه ماراکانا روی فیسبوکش قرار بدهد دچار تردیدشده بود.
شکیرا در اختتامیه بازیهای جام جهانی 2014 برزیل پا به توپ می شود! : خواننده کلمبیایی در اختامیه جام جهانی برزیل خواهد خواند.خانم شکیرا همسر جرارد پیکه به همراه همکاران دیگرش همچون کارلوس سانتانا و ویسلیف جین خواهد خواند.گفته می شود پیکه در اختتامیه حضور نخواهد داشت اما شکیرا پا روی چمن مارکانا خواهد گذاشت و ترانه "لا لا لا"را روز یکشنبه خواهد خواند.
این مراسم قبل از بازی پایانی جام جهانی بین دو تیم آلمان و آرژانتین برگزار می گردد.قبل از برگزاری مراسم او به همراه چند تن از دوستانش من جمله کارلوس سانتانا و ویسلیف جین پا روی چمن گذاشت تا به تمرین بپردازد تا با آمادگی کامل ظاهر گردد.
شکیرا: به خاطر پیدا کردن پیکه از جام جهانی ممنونم!: شکیرا خواننده معروف کلمبیایی که برای اجرای فینال جام جهانی آماده میشود گفته جام جهانی باعث شده زندگیاش تغییر کند.
شکیرا میگوید از جام جهانی به دلیل تغییر دادن زندگیاش ممنون است. ستاره پاپ کلمبیایی و همسر جرارد پیکه برای اجرای سوم خود در جام جهانی در برزیل است. فاکس اسپورت نقل می کند که او گفته است: «هیچ وقت فراموش نمی کنم که عشق زندگی ام را در جام جهانی دیده ام». او و پیکه زمانی که شکیرا بر روی ترانه جام 2010 کار می کرد باهم آشنا شده اند و حالا فرزندی 18 ماهه به نام میلان دارند. او گفته است که : «اگر جام جهانی نبود حالا میلان هم وجود نداشت.»
عکسی که از صفحه
پیش بینی شکیرا از فینال جام جهانی برزیل: این خواننده کلمبیایی در توییترش نوشت:«خیلی دوست داشتم پل اختاپوس بود و به من کمک می کرد؛ اما الان دیگر مرده. حیوان بیچاره. بنابراین نمی توانم چیزی را در مورد فینال پیش بینی کنم.» پل اختاپوس در جام جهانی 2010 تمام نتایج تیم ملی آلمان به علاوه مسابقه فینال را درست پیش بینی کرد.