(11-09-2014، 20:24)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-09-2014، 20:18)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من هیچ وخت از این ــجا نمیرم ^_^* !
غزل .... [:|] من جایی نمیرم انقد میمونم تا تو خسته شی و بری بعد میرم ._.
خو خدافظ :|
بتمرگ ! -_-
(11-09-2014، 20:20)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-09-2014، 20:18)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-09-2014، 20:16)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-09-2014، 20:14)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تُ ــَم خوشآلی نَکُن :| !
تُ کِی میخآی بری ؟ :V ..
:498: ._.
بیژور >_< !
اصن من چقدر خوشال میشَم تُ بری .-. !
بری دیه برنگردی :||| !
خعلی عبضی اصدی |||||||||:
اصدم که اصدم ! -_-
مهم اینه کع تُ بیشدر عبضی اَصدی ! :|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
دعوآ نکن ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||:
|: خفه شدین ._.