اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable - Line: 865 - File: showthread.php PHP 7.4.33 (Linux)
File Line Function
/showthread.php 865 errorHandler->error




 


امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

13 نکته‌ای که شما را فردی شاداب می‌کند

#1
اکثر افراد مواقعی که به سرماخوردگی یا آنفلوانزا مبتلا هستند و یا این که از وجود برخی عفونت های ویروسی رنج می برند احساس می کنند سطح انرژی بدن شان کاهش یافته و با خستگی مداوم درگیر می شوند.

این نوع خستگی ها با وجود طولانی بودن محدود هستند اما گاهی اوقات احساس خستگی آنقدر به طول می انجامد که مداوم و غیرقابل توضیح می شود.

این نوع از خستگی ها، برخاستن از خواب، مدیریت کارهای روزانه و عملکرد فرد را با مشکل مواجه می سازد که در اغلب موارد برای چنین خستگی هایی، دلایلی وجود دارد. ممکن است رنیت آلرژیک، کم خونی، افسردگی، فیبرومیالژیا و بیماری های دیگری از این دست سلامت را تحت الشعاع قرار دهد. 13 راه مبارزه با خواب آلودگی و خستگی را بشناسید.

آلرژی، تب یونجه و خستگی

نشانه ها: خستگی، سردرد، احتقان بینی.

رنیت آلرژیک یکی از شایع ترین علل خستگی های مزمن است. این عارضه اغلب براحتی قابل درمان است.

برای تشخیص دقیق این عارضه، پزشک علائم را به طور کامل ارزیابی می کند و تست های مختلف برای بررسی آلرژی به گروه گیاهان، غبار، حشرات، حیوانات، کپک ها، تغییرات آب و هوا و یا سایر موارد انجام می شود. علاوه بر این استفاده از برخی داروهای کاهش دهنده این علائم تجویز می شود.

از این قبیل داروها می توان به داروهای خوراکی آنتی هیستامین غیرخواب آلود، تعدیل کننده های لوکوترین، تثبیت کننده های ماست سل ها و استروئیدهای موضعی بینی اشاره کرد، البته در موارد شدید رنیت آلرژیک، ممکن است پزشک تا تجویز یک دوره کوتاه مدت از کورتیکو استروئیدها، به منظور کاهش التهاب اقدام کند.

همچنین عکسبرداری های آلرژی – ایمونوتراپی هم در چنین مواردی کمک کننده هستند. معمولاً طی یک دوره سه تا پنج سال تجویز می شوند و البته مؤثر نیز خواهند بود.

کم خونی و خستگی

نشانه ها: خستگی، سرگیجه، احساس سرما، تحریک پذیری.

کم خونی یکی از شایع ترین بیماری ها در ایالت متحده امریکا است که حدود 5/3 میلیون نفر از جمعیت امریکا به آن مبتلا هستند.

همچنین برای زنان در سال های باروری، کم خونی از شایع ترین علل خستگی به شمار می رود. این مسئله بخصوص در زنانی که چرخه های قاعدگی سخت، تومورهای فیبروئید و یا پولیپ رحم دارند، بیشتر دیده می شود.

علاوه بر این ممکن است کم خونی در نتیجه بواسیر، مشکلات دستگاه گوارش از قبیل زخم یا سرطان باشد. داروهای غیراستروئیدی نیز منجر به بروز مشکلات دستگاه گوارش و خونریزی می شود.

بیماری های مزمن مثل دیابت یا بیماری های کلیوی، کمبود آهن، اسید فولیک و یا ویتامین B12 نیز از سایر علل کم خونی است. خستگی، هنگامی بروز می کند که خونریزی منجر به کمبود هموگلوبین شود.

این پروتئین غنی از آهن در گلبول های قرمز خون است که مسئول انتقال اکسیژن از ریه ها به سایر نقاط بدن است. زمانی که بافت ها و ارگان های بدن، اکسیژن کافی دریافت نکنند فرد احساس خستگی و ناتوانی در انجام فعالیت و کارهایش دارد.

برای تأیید تشخیص کم خونی توسط پزشک، انجام آزمایش خون ضرورت دارد اگر علت خستگی کم خونی و کمبود آهن باشد، استفاده از مکمل های آهن، بهترین راه درمان است.

علاوه بر این افزودن موادغذایی غنی از آهن مانند اسفناج، کلم بروکلی و گوشت قرمز به رژیم غذایی به همراه مکمل های آهن، به جذب بهتر آهن، کمک خواهد کرد. همچنین استفاده از ویتامین ث نیز در این میان به تسکین علائم و بهبودی منجر می شود.

افسردگی، اضطراب و خستگی

علائم: غم و احساسات ناامیدکننده و بی ارزشی، درماندگی، خستگی.

گاهی اوقات افسردگی و یا اضطراب، ریشه در خستگی های مزمن دارد، در واقع بین 60 الی 80 درصد مبتلایان به خستگی های مزمن، دچار برخی بیماری های روانی هستند. معمولاً افسردگی بین سنین 15 الی 30 سال نمود پیدا می کند.

همچنین ممکن است زنان، پس از زایمان نیز به این عارضه دچار شوند. برخی از مردم نیز، اختلال خلقی فصلی در زمستان را تجربه می کنند که با احساس خستگی و غم و اندوه توأم است.

این عارضه تأثیرگذار بخشی از اختلال دوقطبی را نیز سبب می شود.

فرد باوجود عارضه افسردگی، خلق و خوی افسرده ای را در طول روز خواهد داشت و به این ترتیب نسبت به انجام فعالیت های عادی گذشته خود ابراز بی علاقگی می کند.

تمام این احساسات با خستگی همراه بوده و فرد را به سمت پرخوری و یا کم خوری شدید پیش می برد، همچنین این افراد یا بیش از حد می خوابند و یا این که ساعات خواب شان بشدت کاهش پیدا می کند و احساس ناامیدی و بی ارزش بودن لحظه ای از آنها دور نمی شود. در زیر به علائم جدی این عارضه اشاره می شود.

- تحریک

- اختلال در خواب

- نگرانی بیش از حد

- احساس هشدار مداوم

- احساس دائمی خطر

- عصبانیت

در صورت علائم افسردگی و اضطراب پزشک باید بررسی های لازم را انجام دهد.

اگر هیچ علت جسمی برای بیماری اضطراب و افسردگی وجود نداشته باشد، ممکن است پزشک دارو تجویز کند و یا نیاز به مشاوره وجود داشته باشد.

گاهی اوقات دارودرمانی توأم با روان درمانی تأثیر بیشتر و بهتری برجای خواهد گذاشت، البته گاهی اوقات نیز درمان با الکترو شوک برای درمان بیمارانی که از افسردگی شدید رنج می برند، مؤثر واقع می شود.

فیبرو میالژیا و خستگی

علائم: خستگی مزمن، درد عضلانی عمیق، نقاط حساس دردناک، مشکلات خواب، اضطراب و افسردگی.

فیبرومیالژیا یکی از شایع ترین علل بی امان خستگی و درد عضلانی بویژه در زنان است. برای فیبرومیالژیا و سندرم خستگی مزمن اختلالات جداگانه اما مرتبطی در نظر گرفته می شود که خستگی عامل مشترکی در میان تمام این اختلالات است که تا حد زیادی با زندگی مردم گره خورده است. با ابتلا به عارضه فیبرومیالژیا، فرد احساس می کند بدون توجه به مدت زمان خواب، هرگز خواب آرامی نداشته و ممکن است مدام در طول روز احساس خستگی داشته باشد.

علاوه بر این چرخه خواب مبتلایان به این بیماری با بیدارشدن های مکرر، قطع می شود، با این حال، احساسات روانی مبهم و مه آلود این افراد از قدرت تمرکز آنها می کاهد و این خستگی ثابت در طول روز، با تحرک و ورزش است که کاهش پیدا می کند.

ضمن این که فیبرومیالژیا مشکلات مربوط به خلق وخو را نیز به وجود می آورد که بهترین راه حل برای جبران این مشکلات انجام حرکات ورزشی هر چه بیشتر است چرا که اثر فوق العاده ای در رفع خستگی، خواب خوب و بهتر شدن خلق و خو دارد.

شنا کردن و حضور در استخر، خستگی ها را به آرامی کاهش می دهد.

به این ترتیب بخشی از وقت خود را در سالن های ورزشی و استخر سپری کنید.

حساسیت های غذایی و خستگی

نشانه ها: خستگی، خواب آلودگی و خستگی مداوم.

موادغذایی، انرژی به بدن می رساند اما گاهی اوقات، حساسیت های غذایی، اثرات سوئی برجای خواهند گذاشت. در واقع ممکن است خستگی نخستین علامت هشداردهنده در حساسیت غذایی و یا نداشتن تحمل غذایی باشد.

بهتر است در این صورت، از پزشک برای حذف برخی موادغذایی از رژیم غذایی مشورت گرفته شود. با خوردن بعضی از موادغذایی پس از 10 الی 30 دقیقه فرد دچار خواب آلودگی می شود و یا مواردی از این دست که با حذف آنها از رژیم غذایی، مشکلات موجود کمتر خواهند شد. بهتر است با تجویز پزشک متخصص یک تست آلرژی انجام شود.

بیماری های قلبی و خستگی

علائم: احساس خستگی حتی با انجام فعالیت های ساده و آسان.

اگر پس از انجام یک فعالیت ساده، احساس خستگی می کنید مشورت با پزشک را فراموش نکنید چرا که ممکن است بیماری قلبی مطرح باشد. بیماری قلبی، علت اصلی مرگ و میر در زنان محسوب می شود.

اگر خستگی مربوط به قلب باشد معمولاً دارودرمانی به کاهش دردها، خستگی و بازگرداندن انرژی کمک خواهد کرد.

آرتریت روماتوئید و خستگی

علائم: خستگی، خشکی صبحگاهی، درد مفاصل، التهاب مفاصل.

التهاب مفاصل یکی دیگر از علل خستگی بیش از حد است. آرتریت روماتوئید که با درد و سفتی مفاصل همراه است. درمان زودهنگام و تهاجمی بهترین رویکرد در برابر بیماری آرتریت روماتوئید شناخته شده است.

داروهای التیام بخش مربوط به این بیماری داروهای ضدالتهابی و غیراستروئیدی است و البته داروهای تزریقی از انواع دیگر راه های درمانی است.

آپنه خواب و خستگی

علائم: خستگی مزمن، احساس خستگی پس از بیدار شدن خواب، خروپف.

طبق آمارهای جهانی، بیش از یک سوم افراد بزرگسال، فقط چند شب در هفته با خروپف مواجه هستند. خروپف همراه ارتعاش از بخش های نرم گلو ایجاد می شود. گاهی اوقات خروپف به دلیل خواب آلودگی در طول روز و خستگی بیش از حد ایجاد می شود.

آپنه خواب یک بیماری مربوط به خروپف است و زمانی به وجود می آید که تنفس فرد در حین خواب متوقف می شود و آپنه انسدادی خواب نیز به دلیل میزان کم اکسیژن در خون به وجود خواهد آمد چرا که انسداد باعث جلوگیری از رسیدن هوا به ریه ها می شود.

سطح پائین اکسیژن، عملکرد مغز و قلب را تحت الشعاع قرار می دهد و گاهی اوقات همین آپنه خواب، نشانه ای برای وجود خستگی های مزمن است.

سیگار کشیدن، چاقی و مواردی از این دست خطر ابتلا به آپنه خواب را تشدید می کند. البته خوابیدن به پهلو نیز در کاهش آپنه خواب مؤثر است. چرا که کمک می کند تا راه های تنفسی فرد باز بماند.

گاهی اوقات استفاده از دستگاهی به نام CPAP تأثیرگذار است و البته در صورت حاد بودن شرایط، انجام عمل جراحی اثربخش خواهد بود. در صورت درمان نشدن این مشکل خطر ابتلا به سکته مغزی و یا حمله قلبی، افزایش پیدا خواهد کرد.

دیابت نوع دو و خستگی

علائم: خستگی شدید، افزایش تشنگی و گرسنگی، افزایش ادرار، وزن غیرطبیعی.

آمارهای جهانی شیوع دیابت نوع 2 را بین کودکان و بزرگسالان نشان می دهد.

با کاهش وزن، افزایش فعالیت های بدنی، حفظ و کنترل قند خون، مصرف انسولین و داروهای دیابت و پیروی از رژیم غذایی کربوهیدرات با شاخص گلیسمی پائین هر چند که بحث برانگیز است به درمان دیابت نوع دو کمک می کند.

همچنین ترک سیگار، کنترل فشار خون و کاهش کلسترول راهکارهای دیگری است که شدت این عارضه و پیشروی آن را تخفیف می بخشد.

تیروئید و خستگی

علائم: خستگی مفرط، تنبلی، افسردگی، تحمل نکردن سرما و افزایش وزن شایع ترین علل بیماری تیروئید هستند.

باتوجه به آمارهای جهانی، حدود 17 درصد از زنان در سن 60 سالگی به اختلال تیروئید مبتلا می شوند. شایع ترین علت اختلال خودایمنی مربوط به عارضه تیروئیدیت هاشیموتو است. با بررسی مقدار هورمون تیروئید که از طریق آزمایش خون مشخص می شود به تشخیص قطعی این بیماری و درمان آن کمک خواهد شد.
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
13 نکته‌ای که شما را فردی شاداب می‌کند - bOoOoOy - 11-09-2014، 11:50

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  ۱۰ نکته شگفت‌انگیزی که بر جذابیت رفتاری شما ‌می‌افزاید
Shocked آیا خودکشی ار فردی به فرد دیگر منتقل میشود؟
Big Grin چگونه فردی خلاق باشیم؟!
Thumbs Up چگونه فردی باهوش به نظر برسیم؟
Smile چگونه می توانیم فردی دوست داشتنی باشیم؟
  6 نکته برای شاداب ‏تر و جوان ‏تر شدن
  آیا فردی نگران هستید؟!!!!!!!!!!؟(تست روانشناسی)
  ز کجا بفهمیم با فردی مناسب ازدواج کردهایم؟
  ۲۵ نکته برای توقف احساس پوچی
  نقش عزت‌نفس در زندگی فردی

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان