11-09-2014، 0:42
(11-09-2014، 0:38)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آره آره حق با شماست
(11-09-2014، 0:37)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.جواب دادم ک !
(11-09-2014، 0:35)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-09-2014، 0:33)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گرند ما رزی^.^
میدونم خوبی .. همین 2 ساعت پیش بات صبت کردم ._.
چ خبر تو این 2 ساعَ ؟
تو پارک بودم بت اس میزدم،چرا یهو ج ندادی؟
(11-09-2014، 0:38)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.این عکسه هیچی نبود هیچی .. یه چی عادی بود :|
(11-09-2014، 0:36)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-09-2014، 0:34)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من فک نمیکردم دیگه اینطوری باشه شهرام
ولی خوبیش این بود با گوشی اومدم فوری دستمو روش گرفتم
اها :|
من وقتی اینستا جنیفر رو فالو کردم یه چیزایی بود میگفتم بدتر از این دیگه نیست
ولی الان فهمیدم هست *__*
هیچی هیچی
چی ؟!
عکس ؟!
کدوم عکس ؟!
کدوم ریحانا ؟!
هیچی هیچی