10-09-2014، 18:07
(10-09-2014، 18:02)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-09-2014، 17:54)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-09-2014، 17:48)~RÕK$ÀÑÂ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.پسره التماس کرد . رفتم .
(10-09-2014، 17:44)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شما هم اونجا عضو شدین^_^
رکسانا و دختر بلا (فریما) ت اون انجمنی که اون پسره تبلیغ کرد عضو شدن !! چه جالب .
انجمنش هنگه . ولی آینده داره .
بخش هـک و امنیت زیر نظره منه -_-
(10-09-2014، 17:50)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-09-2014، 17:46)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-09-2014، 17:44)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من از تو می پرسم حاجی چ بدونم درسته یا نه:|
درسته عزیزم .
اخرین روز موقع امتحان ترم 3 روز مث خر خوندم . اخرشم 14 شدم . پــوخ .
یه معلم داشتیم خـُل و چل ./
درس میداد در حد کارودانش . امتحان میگرفت در حد تیزهوشان و شاهد .
(:
مولکول های فسفو لیپیدی به آسانی از بخش فسفو لیپیدی غشا عبور می کنن.
درسته یا غلطه؟؟
چرا؟؟؟
خیــر . به سختی عبور میکنن /
چـون مولکول های فسفولیپیدی سایزشون بزرگه به سختی عبور میکنن .
جون بچت سوال نکن حوصله مدرسه رو ندارم . . . -_-
چند تا دیگه مونده!!!
تمام سلول ها فقط با میکروسکوپ قابل مشاهده اند.
درست یا غلط؟؟
(10-09-2014، 17:59)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-09-2014، 17:44)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید........... پروفسورا این سوال که تو کلاس پنجم دبستان بود حواص جمعا واقعا یادتون نیس من حتی عکس اون صفح هم یادمه
(10-09-2014، 17:40)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-09-2014، 17:36)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من که بودم همچین کاری میکردم+_+
حجم تنفسی چیه؟؟؟
هن ؟ O_o
مقدار اکسیژنی که در هر دم و بازدم وارد شش ها میشه .
درسته ؟؟
من از تو می پرسم حاجی چ بدونم درسته یا نه:|
شما آی کیو بالا............................
بیخی حاجی×!×
خیلی پروفسورینا اصلا خیلی چرا شما اختراعاتتون هنو ثبت نشده
واقعا اون باد کنکه و بعد کنارش اون شکله را یادتون نیس 0_0