10-09-2014، 18:06
(10-09-2014، 18:02)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-09-2014، 17:54)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-09-2014، 17:48)~RÕK$ÀÑÂ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.پسره التماس کرد . رفتم .
(10-09-2014، 17:44)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شما هم اونجا عضو شدین^_^
رکسانا و دختر بلا (فریما) ت اون انجمنی که اون پسره تبلیغ کرد عضو شدن !! چه جالب .
انجمنش هنگه . ولی آینده داره .
بخش هـک و امنیت زیر نظره منه -_-
(10-09-2014، 17:50)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-09-2014، 17:46)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-09-2014، 17:44)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من از تو می پرسم حاجی چ بدونم درسته یا نه:|
درسته عزیزم .
اخرین روز موقع امتحان ترم 3 روز مث خر خوندم . اخرشم 14 شدم . پــوخ .
یه معلم داشتیم خـُل و چل ./
درس میداد در حد کارودانش . امتحان میگرفت در حد تیزهوشان و شاهد .
(:
مولکول های فسفو لیپیدی به آسانی از بخش فسفو لیپیدی غشا عبور می کنن.
درسته یا غلطه؟؟
چرا؟؟؟
خیــر . به سختی عبور میکنن /
چـون مولکول های فسفولیپیدی سایزشون بزرگه به سختی عبور میکنن .
جون بچت سوال نکن حوصله مدرسه رو ندارم . . . -_-
چند تا دیگه مونده!!!
تمام سلول ها فقط با میکروسکوپ قابل مشاهده اند.
درست یا غلط؟؟
درست . مگه با چشم هم میشه دید ؟! نوچ .
_
چه سوالای چرتی . ماله فصل اول بود این .