(10-09-2014، 12:23)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-09-2014، 12:20)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من ب شدت عاشق آی پاد نانو شدم (._. )
بدرد نمیخـوره..! قیافش غلط اندازه..! داداشه من یه مدت بخر بخر میکـرد خریدن واسش.. الان فقط به عنوان ساعت مچی ازش استفاده میکنه..! .-.
ازش عکس میگیرم نشونت میدم.. .-.
از داداشت (._. )؟
(10-09-2014، 12:23)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.** ب ***ت -_-
(10-09-2014، 12:22)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.رضا ** میخوره بخواد حال منو بگیره ._.
(10-09-2014، 12:21)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-09-2014، 12:18)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-09-2014، 12:15)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بگو ._.
رزی بآیـد یه عملیات بذاریـم حال دو سه نفر که شاخ شدنو بگیریم.. اینطوری نمیشه..! -_-
حالا الان حوصلـه نـدآرم بریـم دعـوا ولی در روز هـآی آینـده .. یه نسل کشی داریم.. ! *_* خودتو آمـآده کـن.. (((:
(10-09-2014، 12:17)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
حال همین شاخ بز رو اول از همه بگیرید ..
هیچی گفتم بمون ..
شیوا فهمیدم کیه:|
امیر:|؟
چرا بن شد ؟
من همیشه به این رزی گفتم... اگه واسه همه شاخ گل رزی.. واسه ما همون شاخ بزی.. ! *^_^*
بعدشم این دختر از خودمونه..! -_-
بی ادبی کرده..! :v
ن رزی رو نمیگم ک >_<