اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable - Line: 865 - File: showthread.php PHP 7.4.33 (Linux)
File Line Function
/showthread.php 865 errorHandler->error

امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پدر منیرالحدادی:مراکشی ها در دعوت از پسرم تعلل کردند!

برای پسرم بخاطر اولین بازی ملیش برای اسپانیا بسیار خوشحالم. او فکرش را نمی کرد که روزی به چنین جایگاهی دست یابد. محمد الحدادی پدر منیر الحدادی ستاره 18 ساله مراکشی الاصل بارسلونا که شب گذشته اولین بازی ملی خود برای اسپانیا را انجام داد با شرکت در برنامه "Al primer toque" شبکه "Onda cero" در مورد بازی پسرش برای تیم اسپانیا چنین گفت :
پدر منیرالحدادی:مراکشی ها در دعوت از پسرم تعلل کردند!
او را برای تصمیم گیری آزاد گذاشته بودم.او مختار بود که هر دری که دلش می خواست را باز کند. چندی پیش منیر به من زنگ زد و گفت : پدر نمی دانم چه باید بکنم. باید پیراهن کدام تیم ملی را بپوشم. اسپانیا یا مراکش ؟
من هم در جواب به او گفتم: هر کدام که زودتر تو را دعوت کردند به همانجا برو. اسپانیا و دل بوسکه زودنر از مراکش از منیر دعوت به عمل آوردند و او هم با افتخار این دعوت را قبول کرد. البته شکی ندارم که اگر مراکشی ها از او زودتر دعوت می کردند او پیراهن تیم ملی مراکش را به تن می کرد.آنها در دعوت از پسرم تعلل به خرج دادند.
برای پسرم بسیار خوشحالم. او فکرش را نمی کرد که روزی به چنین جایگاهی دست یابد.من هم فکرش را نمی کردم که او اینقدر سریع مدارج ترقی را طی کند.اما خوشبختانه همه چیز به خوبی پیش رفته است "
[img]http://دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پدر منیرالحدادی:مراکشی ها در دعوت از پسرم تعلل کردند! [/img]
پاسخ
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
پدر منیرالحدادی:مراکشی ها در دعوت از پسرم تعلل کردند! - Hadis Messi - 10-09-2014، 11:01

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  واکنش فدراسیون به دعوت شدن کنعانی‌زادگان
  ورزشکاران، المپیک توکیو را شگفت‌انگیز کردند
  کنعانی‌زادگان به کمیته اخلاق دعوت شد
Subarrow یوزها سرانجام رختکن منامه را هم فتح کردند (عکس)
  بچه‌های مارادونا خواهرش را از خانه بیرون کردند!
  ریسک بزرگ اسکوچیچ | برای دو بازی حساس ملی‌پوش سابق را دعوت کن!
  پدر ستاره یونایتد: پسرم در انگلیس خوشحال نیست
  مورینیو: بازیکنانم فکر کردند من دیوانه ام
  چرا این شش ستاره دعوت نشدند
  پای سردار آزمون را قلم کردند! (عکس)

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان