
مناسب برای 4 نفر
زمان فراهم سازی مقدمات : 10 دقیقه
پخت: 25 دقیقه در دمای 450 درجه فارنهایت
مواد لازم :
سفیده تخم مرغ : 3 عدد
سس خردل : 1 قاشق سوپ خوری
نان ایتالیایی خرد شده : یک فنجان
پنیر پارمزان کم چرب : 1/4 فنجان
مرغ پوست کنده بدون استخوان : 4 تکه
سس سرکه و نمک گرم : 3/4 فنجان
سالاد کلم فرانسوی به دلخواه
طرز تهیه :
1 – فر را روی درجه ی 450 گرم کرده و روی سینی نچسب فر روغن اسپری کنید .
2 – سفیده ی تخم مرغها و سس خردل را کف ظرفی با عمق کم پهن کنید. در ظرف دیگری پنیر و خرده نانها را خلوط حاصل را در ظرف دیگری پهن کنید.
3 – مرغها را در ظرف خرده نان و پنیر بغلتانید سپس در ظرف تخم مرغ و سس خردل فرو ببرید و بغلتانید و روی سینی فر قرار دهید.
4 – در دمای 450 درجه به مدت پانزده دقیقه در فر قرار دهید. اگر میخواهید روی آنها طلایی شود 1 دقیقه بیشتر بگذارید در فر بماند.
5 – غذا حاضر است و آن را با سس سرکه و نمک سرو کنید میتوانید برای تزئین از سالاد کلم هم استفاده کنید