08-09-2014، 12:27
(آخرین ویرایش در این ارسال: 08-09-2014، 13:38، توسط Modern Thinking.)
بچه ها مر30 که حمایت میکنین.مدرن تاکینگ واقعا عالیه ولی خیلی بهشون ظلم شد؛اصلا از کاراشون اسمی نمیبرن.یه خبر خوب براتون دارم.توماس و دیتر با هم آشتی کردن و به گفته ی اسپانسر مدرن تاکینگ،MTبه احتمال 99 درصد دوباره تشکیل میشه.
من توی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پرتال طرفدارای مدرن تاکینگ عضوم.اسم کاربری من اونجا Charlin(شارلین)هستش.خواستین عضو شین.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بیوگرافی دیتر بوهلن،آهنگساز و ترانه سرای مدرن تاکینگ
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بیوگرافی توماس اندرس،خواننده و وکال مدرن تاکینگ
من توی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پرتال طرفدارای مدرن تاکینگ عضوم.اسم کاربری من اونجا Charlin(شارلین)هستش.خواستین عضو شین.
بیوگرافی دیتر بوهلن،آهنگساز و ترانه سرای مدرن تاکینگ
بیوگرافی توماس اندرس،خواننده و وکال مدرن تاکینگ