07-09-2014، 19:57
شیر، شکر، پوست پرتقال، وانیل و برنج را در ظرفی بریزید و گهگاه هم بزنید تا جوش بیاید
● مواد لازم:
▪ شیر پرچرب: ۵ لیوان.
▪ برنج نیمه: دو سوم لیوان.
▪ شکر: سه چهارم لیوان.
▪ پوست پرتقال: یک و نیم قاشق مرباخوری.
▪ وانیل: به مقدار کافی.
▪ پودر کاکائو: یک قاشق غذاخوری.
▪ آب پرتقال: یک و نیم قاشق غذاخوری.
▪ چیپس های شکلاتی نیمه تلخ: یک لیوان
● طرز تهیه:
شیر، شکر، پوست پرتقال، وانیل و برنج را در ظرفی بریزید و گهگاه هم بزنید تا جوش بیای. پس از به جوش آمدن، حرارت را کم کنید و بگذارید به مدتد ۴۰ دقیقه روی حرارت کم بجوشد. سپس زیر ظرف را خاموش و پودر کاکائو، آب پرتقال و چیپس های شکلاتی را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شود. شیر برنج را می توان گرم و یا سرد میل کرد.
● مواد لازم:
▪ شیر پرچرب: ۵ لیوان.
▪ برنج نیمه: دو سوم لیوان.
▪ شکر: سه چهارم لیوان.
▪ پوست پرتقال: یک و نیم قاشق مرباخوری.
▪ وانیل: به مقدار کافی.
▪ پودر کاکائو: یک قاشق غذاخوری.
▪ آب پرتقال: یک و نیم قاشق غذاخوری.
▪ چیپس های شکلاتی نیمه تلخ: یک لیوان
● طرز تهیه:
شیر، شکر، پوست پرتقال، وانیل و برنج را در ظرفی بریزید و گهگاه هم بزنید تا جوش بیای. پس از به جوش آمدن، حرارت را کم کنید و بگذارید به مدتد ۴۰ دقیقه روی حرارت کم بجوشد. سپس زیر ظرف را خاموش و پودر کاکائو، آب پرتقال و چیپس های شکلاتی را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شود. شیر برنج را می توان گرم و یا سرد میل کرد.