اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable - Line: 865 - File: showthread.php PHP 7.4.33 (Linux)
File Line Function
/showthread.php 865 errorHandler->error




 


امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

آشنایی با روش تهیه لازانیا گوشت و قارچ

#1
Heart 
کمی پنیر پیتزا روی سس سفید ریخته و بقیه کره را برش زده، روی پنیر گذاشته و آن را در طبقه وسط فر قرار می‌دهیم تا حدود 15 دقیقه با شعله کم (حدود 140 الی 150 درجه) بپزد


آشنایی با روش تهیه لازانیا گوشت و قارچ


مواد لازم برای تهیه لازانیا گوشت و قارچ


گوشت چرخ‌کرده یک کاسه ماست‌خوری

رب گوجه‌فرنگی یک قاشق غذاخوری

پیاز یک عدد

لازانیا ده ورق

روغن نصف فنجان

پنیر پیتزا سیصد گرم

فلفل دلمه‌ای یک عدد

آرد گندم یک و نیم قاشق

کره یک بسته صد گرمی

قارچ دویست گرم

خامه پنجاه گرم

شیر یک لیوان

نمک و فلفل به میزان لازم



با این مقدار مواد لازم به اندازه یک ماهیتابه بزرگ از «لازانیا گوشت و قارچ» خواهیم داشت.



طرز تهیه لازانیا ی گوشت


یک عدد پیاز متوسط را با نصف فنجان روغن پیاز داغ می‌کنیم. سپس روغن آن را جدا کرده، دویست گرم گوشت چرخ‌کرده اضافه کرده هم می‌زنیم.



یک قاشق رب گوجه، قارچ خردکرده و نمک و فلفل را اضافه کرده، تفت می‌دهیم.



فلفل دلمه‌ای خردشده را اضافه می‌کنیم.



آرد را در یک ظرف تفلون ریخته، شیر را کم‌کم اضافه کرده هم می‌زنیم.

5

ظرف را روی شعله قرار داده، مرتب هم می‌زنیم تا مایه غلیظ شود و جوش آید. کمی نمک اضافه می‌کنیم. پنجاه گرم کره اضافه کرده مرتب هم می‌زنیم تا کره ذوب شود.



ظرف را از روی شعله برداشته، پنجاه گرم خامه (نصف یک قوطی 100 گرمی خامه) اضافه می‌کنیم. سس سفید آماده می‌شود.



نصفی از سس سفید را اضافه می‌کنیم. مایه گوشتی لازانیا آماده می‌شود.



در یک ماهیتابه بزرگ آب را جوش آورده و دو قاشق نمک و یک قاشق روغن اضافه می‌کنیم. سپس ورق‌های لازانیا را در آب جوش قرار می‌دهیم.



ورق‌های لازانیا 6 الی 8 دقیقه در آب جوش بپزد. سپس ماهیتابه را از روی شعله برداشته و روی ورق‌های لازانیا آب سرد می‌ریزیم.

اگر ورق‌ها را در آبکش برگردانیم، ورق‌ها پاره می‌شوند یا به هم می‌چسبند.



خمیرهای لازانیا را از آب سرد بیرون آورده، روی یک پارچه قرار می‌دهیم تا آب آن‌ها گرفته شود. ته یک ماهیتابه کمی روغن می‌ریزیم و ورق لازانیا را در ماهیتابه می‌چینیم.



کمی پنیر پیتزا اضافه می‌کنیم. مایه گوشتی، دوباره پنیر پیتزا و یک ورقه لازانیا اضافه می‌کنیم.

این کار را چند مرتبه تکرار می‌کنیم تا ورق‌های لازانیا تمام شود.



بقیه سس سفید را روی آخرین ورقه لازانیا می‌مالیم.



کمی پنیر پیتزا روی سس سفید ریخته و بقیه کره را برش زده، روی پنیر گذاشته و آن را در طبقه وسط فر قرار می‌دهیم تا حدود 15 دقیقه با شعله کم (حدود 140 الی 150 درجه) بپزد سپس آن را 5 دقیقه زیر شعله گریل قرار داده تا روی آن نیز سرخ شود.



لازانیا آماده است آن را در ظرف می‌کشیم. نوش جان



کالری موجود در لازانیا گوشت و قارچ

مقدار کالری موجود در کل لازانیا حدوداً 4750 کیلوکالری می‌باشد.

مقدار کالری موجود در یک چهارم لازانیا حدوداً 1200 کیلوکالری می‌باشد.

مقدار کالری موجود در یک هشتم لازانیا حدوداً 600 کیلوکالری می‌باشد.
آشنایی با روش تهیه لازانیا گوشت و قارچ
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
آشنایی با روش تهیه لازانیا گوشت و قارچ - ✘PETER✘ - 07-09-2014، 18:45


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان